Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm azt mondta, fogamzásgátlót szed, pedig 2 eve véget ért a kapcsolata és velem nem volt együtt. Miért nem füllent inkább?
Elvileg azert szedi, mert a menszesze könnyebb oke.
De miért nem lehet azt mondani h "fogok majd szedni gyógyszert", miért kell emlékeztetnie hogy más miatt kezdte el?
Tudom túlreagálom, de nagyon rosszul esik.
Nem volt senkivel azóta, bízom benne, ezt fogadjuk el ténynek.
A kérdés másik része erdekelne, elvárhattam volna hogy "füllentsen" és mondja azt miattam szedi?
Korábban volt hasonló téma köztünk, tudja kikészülök ettől.
Azért mert fogamzásgátlót csak úgy pikk pakk nem lehet abbahagyni.
Illetve mellete nem menstruációs vérzése van hanem megvonásos vérzés.
Sok lánynak könnyíti a nehéz napokat. Nem ömlik belőlük a vér nem görcsölnek nem lesznek tele ragyákkal.
Miért kell mindjárt a legrosszabbra gondolni?
N
Tudom, hogy gyerekes. Nekem ő az első és borzalmasan fáj, hogy neki nem én.
Lehet engem bántani, nyilván tuti tele vagyok komplexussal stb.
De ha tudja valaki, hogy a másik erre mennyire érzékeny, nem elvárható hogy füllentsen és kerülje a témát ahogy csak lehet? :/
Ja bocs .
Basszus most mért
Most arra akarod verni a lelkes h a csajod miattad tömi magát felesleges hormon bogyókkal? Közben meg Te is tudod hogy ez nem igaz ?
Szerintem Te nem vagy érett egy párkapcsolathoz ,főleg ha ilyenen ki akadsz, ki készülsz?
Ember te ágyban nagyon gyerek vagy.
Ne haragudj.
Igen, ezt elismerem.
Nagyon nehezen emésztem meg.
Jól esett volna ha erre tekintettel máshogy adja elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!