Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csak az idősebb pasik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak az idősebb pasik jönnek be? 20/L

Figyelt kérdés
Valahogy sosem élvezem a szexet a korombeli srácokkal. Folyton azon fantáziálok hogy az idősebb (40+) pasik mennyivel izgatóbbak, de nem tudom hol tudnék normális körülmények között ismerkedni velük. Csak én vagyok így ezzel?

2019. febr. 8. 18:03
1 2
 11/15 Pomazi73 ***** válasza:
28%
Akár itt is. Én is benne lennék egy jó szex kapcsolatban. 45 vagyok. Ne kíméljetek a privát üzenetekkel
2019. febr. 8. 20:39
 12/15 anonim ***** válasza:
66%
Pomázi kecskelőcsű Jancsika priccolna, írjatok neki húszévesek. Igaz, még a szexkapcsolat szót sem tudja leírni, de mai világban már ez nem lényeg.
2019. febr. 8. 23:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Valóban ízlés dolga, és azért sok helyen ott vagyunk csak az ember nem akar gusztustalanul nyomulni.. 40 f
2019. febr. 9. 00:46
 14/15 mikeXxX ***** válasza:
Akárhol itt is fogsz kapni vagy 100 privit tuti de a legtöbb társkeresőnél pedig be lehet állítani az életkort . 39f
2019. febr. 9. 10:29
 15/15 anonim ***** válasza:

Normális körülmények között??? :D

Egy újszülöttnek minden új.

badoo.com A legtöbb 18-19 éves csaj 40-45-ig keres pasit. Amelyik nem arra is rástartolnak az érett pasik. Ha nem csak lazább kapcsolatot keresnék akkor én is egy 20 körüli csajt keresnék. Hogyhogy téged még nem környékeztek meg?

Bármikor és bárhol találhatnál magadnak 30-40 közötti pasit... Igaz hogy sok idióta is meg fog találni de olyan ez mint az élet valószínűsége a világűrben. Ha csak kis százalék is a neked való akkor is rengeteg potenciális jelentkezőről beszélhetünk...

35F

2019. febr. 9. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!