Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a titka Pierre Woodman-nak?
Megrendezett,kamu.
Odaad a csajoknak 3 kilót és az egésaz megrendezett,hidd el tudom elsőkézből,minnél többet fizet annál több perverzitást csinálhat.
Te jó ég ennek feleakkora farka van mint a kilincsfarkú barátunknak.
Shane Diesel-nek meg kisebb mint 19cm hehe.
Az egész egy átverés mondom nektek.
A kor nem jelent semmit, a 72 éves nagyapámnak a nagyim mellett egy 44 éves szeretője volt, és még azt is megcsalta néhányszor. Az általános fizikai állapot a lényeg.
45 évesen már megtanultam késleltetni az orgazmust, bármikor elreszelgetek egy órán át bármilyen nőt. Az állóképességemet illetően manapság, mikor rendesen étkezem és sportolok, ezerszer potensebb vagyok, mint a harmincas éveimben.
Egy régi csajom mesélte, hogy két barátnőjével egyszer lementek egy hétvégére egy nagy csődör hírében álló srác nyaralójába, viccelődve, hogy majd ők lefárasztják. Na, a vége az lett, hogy a pasi mindhármójukat úgy elintézte, hogy vasárnap reggel már könyörögtek neki, hogy ne tovább, minden óvszer és síkosítás ellenére tűzvörösre dagadt a puncijuk. Én felvetettem, hogy biztos bevett valamit, de mint megtudtam, a srác szívbetegség miatt hagyta ott a vízilabdát, sem alkoholt, sem gyógyszert nem fogyaszthatott, drogról nem is szólva. Vannak, akik ennyire tehetségesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!