Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek is nagyon vicces...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is nagyon vicces ha 22 éves fiúként nem láttam még puncit? 😂😥

Figyelt kérdés

Mindig barátnőt keresnék, de nem találok. Igazából a kinézetemmel a lányok szerint nincs gond. De én olyan lánnyal szeretnék szexelni, meg szerintem csak olyan lánnyal tudnék akit szeretek is.

Szerintetek is már kezd gond lenni hogy ennyi idősen nem láttam még élőben puncit?

2019. febr. 7. 13:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ez egy olyan klisé, hogy úgyis béna leszel az első alkalomkor, meg hamar elmész.. Ösztönből menni fog. Van aki 40 éves korára, 25 év nemi élet után is gyorsan elmegy.

Én azt mondom neked, hogy ne mondd el a kiszemeltnek. Előre bebeszélné magába, hogy béna leszel, és elkönyvel magában.

2019. febr. 7. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!