Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogyha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogyha egy férfi sok nővel lefekszik, akkor ő a király, de ha egy nő sok férfival lefekszik, akkor egy k***a?

Figyelt kérdés
Hogy alakult ez ki, és mikor szoknak le erről a véleményről az emberek?

2019. febr. 6. 20:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
30%
Mert a nőknek kb semmit nem kell tenni a szexért. A férfiaknak viszont oda kell tenni magukat. Tiszta sor?
2019. febr. 6. 21:38
 12/22 anonim ***** válasza:
33%

Az a kulcs ami sok lakatot ki tud nyitni az egy jó kulcs.

Na de egy olyan lakat ami minden kulcsnak kinyílik? Azért az elég szar lakat.

És akkor az a lakat ami lakat létére ki tud nyitni más lakatokat? Az a legjobb.

Következtetés: a leszbikus lányok az überkirályak.

2019. febr. 6. 21:44
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
A lúdnyom nem látszik a vízben :D
2019. febr. 6. 21:59
 14/22 anonim ***** válasza:
82%

Csak sajnálni és szánni tudom azokat az egyedeket, akik így gondolják.

Ezzel mindent elmondtam :)

2019. febr. 6. 22:02
 15/22 anonim ***** válasza:
42%

Mert egy férfinél vonzó ha már olyan tapasztalt h ért a nők nyelvén, és tudja h mit h kell csinálni h a nőt eljuttassa a csúcsra.

A csajoknak viszont legyen annyi tartásuk h nem mindenkivel, vagy nem sok pasival fekszenek le, inkább szemezgessenek a legjobbakból. :)

De ez persze mindenkinek a magánügye, attól h nő létemre így gondolom még nem k*rvázok le ezért egy csajt sem.

L

2019. febr. 6. 22:12
 16/22 anonim válasza:
100%
Akkor miért van az, hogy ha egy nő “leteper” egy pasit, pl hirtelen rálöki az ágyra, hirtelen lesmárolja stb vonzó, vad és szexi, ha fordítva van akkor az megerőszakolásnak is számíthat?
2019. febr. 7. 05:53
 17/22 anonim ***** válasza:
Hat am meg ja. És az miert van ha egy nö felpofoz egy ferfit akkor nincs kovetkezmenye, ha viszont egy ferfi lepofoz egy not akkor 20 ev borton minimum a ferfinak?
2019. febr. 7. 07:27
 18/22 anonim ***** válasza:

"Akkor miért van az, hogy ha egy nő “leteper” egy pasit, pl hirtelen rálöki az ágyra, hirtelen lesmárolja stb vonzó, vad és szexi, ha fordítva van akkor az megerőszakolásnak is számíthat?"

Ha egy nő leteper egy pasit akkor valószínűleg a pasi is akarja, és ha egy pasi teper le egy olyan nőt aki ebbe benne van akkor a nőnek az a pasi is vonzó. De ha a nő akarata ellen a férfi lelöki az ágyra, akkor a nő aki felett a pasi erőfölénnyel bír, sok mindent nem tid tenni.

Olyat még nem igen hallottam hogy egy nő megerőszakolt egy férfit, fordítva már számtalanszor. De amúgy nők ellen ugyanúgy lehet szexuális zaklatásért feljelentést tenni.

"Hat am meg ja. És az miert van ha egy nö felpofoz egy ferfit akkor nincs kovetkezmenye, ha viszont egy ferfi lepofoz egy not akkor 20 ev borton minimum a ferfinak?"

20 évet senki nem fog kapni egy pofonért, súlyos testi sértésért már igen, és nők férfiaknak itt is ritkában okoznak súlyos test sértést, mint férfiak a nőknek. De amennyiben igen az a nő ugyanúgy felelősségre vonható.

2019. febr. 7. 13:39
 19/22 anonim ***** válasza:
18-as! Nehogy azt hidd! Csak a férfiak szégyellik elismerni hogy egy nő lenyomta őket ezért inkább csendben maradnak ée ebből adódóan a hivatalos statisztika is torzít. Engem például 3 volt barátnőm is megpróbált "megerőszakolni". És nem hiszem hogy az egész országban van 3 nő aki erre hajlamos és mind a hárommal összesodort a sors. Csak ahogy én sem a többi férfi sem megy be a rendőrségre. Egyrészt mert sokkal megalázóbb, másrészt ha bemegyek a rendőrségre hogy megpróbált/megerőszakolt a barátnőm kiröhögnek.
2019. febr. 7. 21:21
 20/22 anonim ***** válasza:

Akkor meg is válaszoltad az előttem szólok kérdését. Azon kívül hogy a nők által kevesebbszer fordul elő erőszak mint férfiak által, őket azért sem büntetik mert a férfiak önbecsülését sértené ha ezt bevallanák. De ha már itt tartunk nők közül is nagyon sokan szégyelik, szóval a nőket érintő hivatalos statisztika sem releváns. Senki nem beszél szívesen arról ha megerőszakolták mert mindenhogy megalázó. Sok nő szakítani sem szakít ha veri őket a párjuk, inkább eltűrik.

Az ilyen nőket természetesen nem védem, és nem mondtam hogy nem létezik csak jóval ritkább. Azért a férfiak hajlamlosabbak ilyen viselkedést tanúsítani,és magatehetetlenebb is egy nő egy férfi ellen mint fordítva.

2019. febr. 7. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!