Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti szoktatok azon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti szoktatok azon gondolkozni hogy annak a fiúnak mekkora lehet akit szeretsz, de még nem feküdtetek le?

Figyelt kérdés

Ha magas akkor hosszút képzeltek el?

Csak amiatt kérdezem, mert én magas vagyok, de annyira nem hosszú. De viszonylag vastag, pedig vékony alkatom van:D

Ez baj lenne nektek?

2019. febr. 6. 10:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a jelenlegi barátomnál gondolkodtam ezen, mert őt nagyon kívántam már az elején is, de az már nem rémlik, hogxan is képzeltem el, azóta annyiszor káttam, hogy csak a reális kép jut eszembe. Mivel előtte nen sok péniszt láttam, a formáját úgy képzeltem el, mint az exemét, illetve, hogy szőrös, de egyik se jött be, azt tudom. 19/L
2019. febr. 6. 10:57
 2/5 anonim ***** válasza:
igen gondolkodtam rajtam és én átlagos szőrös pénisz képzeltem el
2019. febr. 6. 11:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Inkább annak a pasinak akihez vonzódok mekkora lehet.

Volt h már átfutott az agyamon igen..

Nem baj ha vastag, az csak jó.

2019. febr. 6. 13:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha valakiért oda vagyok, elképzelem, hogy nézhet ki meztelenül, és ebbe persze beletartozik az ágyéka is. de nincsenek pontos elképzeléseim vagy elvárásaim ilyenkor.
2019. febr. 6. 16:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Soha nem képzelem el, mindig meglepetés.
2019. febr. 6. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!