Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek van olyan hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van olyan hogy valaki sosem szexel olyannak akit szeret/akibe szerelmes?

Figyelt kérdés

Én így érzem. Pedig sokkal jobb érzés lehet úgy, de nem találok barátnőt.

Van olyan hogy valaki sosem szexel olyannak akit szeret? Nyilván olyanokra gondolok aki szeretnétek, csak nem talál párt.

2019. febr. 5. 16:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Nyilván van olyan, hisz te magad is így vagy, azt mondod.

És nekem sem volt még részem szerelmes szeretkezésben.

2019. febr. 5. 16:51
 2/3 anonim ***** válasza:
En pedig ugy szexeltem eddig hogy szerelmes voltam.
2019. febr. 5. 16:56
 3/3 anonim ***** válasza:

én eddig 9 nővel szexeltem egybe voltam szerelmes, de vele volt az egyik legrosszabb a szex, mert csak feküdt ott még hangot sem adott ki.

na és persze az ellen példa volt egy elég csúnyácska nő, még szőrös is volt, de valahogy úgy felizgatott a szitu, olyankor sokkal gátlástalanabb tudok lenni :D

2019. febr. 5. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!