Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fenékszűz férfi barátnője hogyan tudná a legkönnyebben rávenni, hogy megujjazhassa őt a középső ujjával?
Figyelt kérdés
Azon túl, hogy azt mondaná neki, hogy az neki milyen jó érzés lesz. Olvastam róla, hogy sok férfi élvezi.2019. febr. 3. 11:57
1/3 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy nő vágyna ilyesmire. Különben sem középső ujjal szokás.
2/3 anonim válasza:
Ha őt ez taszítja, akkor nem veszed rá sehogy. Ha nyitott rá, akkor mondd, hogy ez téged nagyon izgat, és neked okozna örömöt vele. Éreztesd, hogy bízhat benned, és semmi nem ciki, mert sok pasi szívesen kipróbálná, csak a "balesetektől" félnek.
3/3 anonim válasza:
Engem is foglalkoztatott pont az olvasottak miatt, a partnerem idegenkedett tőle de ismertem, tudtam, hogy sokmindenre nyitott csak idő kell neki. Mi egyre lejebb kúszó hátmasszázsokkal jutottunk el odáig, eleinte csak a fenekét, a vágást, majd közelebb az ánuszhoz, amikor az utóbbihoz értünk már ő kérte, hogy nyúljak be. Pár hétbe telt, de nem minden aktus erre ment ki, kb 4-5 alkalom lehetett ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!