Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el egyből azokat a nőket akik a nagyobb péniszt szeretik?
És ez nálad hogy megy? Még az ismerkedés elején megkérdezed a fiútól mekkora neki? Vagy az első szex során ha nem elég nagy akkor közlöd hogy inkább nem? Vagy lefekszel vele, de többet nem keresed?
Én nem ítéllek el, csak bánt a dolog, hogy egyre több ilyen nő van, még ha minden stimmel is, tetszünk egymásnak, jól elvagyunk és akkor a végén kiderül, hogy nem vagyok elég jó neki, mert "csak" 14/5cm. Nagyon sértené a büszkeségemet.
Sejtettem, hogy nem jön majd értelmes válasz tőled... :)
Amúgy én az első szex után keresnék valami indokot, amivel nem bántom meg. Volt 10 centis farkú exem, ami nagyon vékony volt. Konkrétan alig éreztem, hogy bennem van, semmi gyönyört nem tudott adni. Ilyenkor mit gondolsz, mi lenne a megfelelő lépés? Játszam el, esetleg tartsak szeretőt? Mindkettő undorító szerintem. Nem jobb, ha hagyom, hogy találjon egy olyan nőt, aki élvezi vele? És én is találhatok olyan pasit. Vagy egy szemét dög vagyok, amiért fontos a jó szex?
Szex után elküldeni, ez így korrekt szerintem. De még jobb lenne még randi előtt megtudakolni. Írtam, hogy nem ítéllek el érte.
De képzeld el fordítva a helyzetet. Összejössz egy pasival, randiztok 4-szer 5-ször aztán felmész a lakására és közli, hogy neked salátás a puncid, ő pedig csak babapuncit akar. Neki az az igénye. Te is vérig sértődnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!