Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akar 10 férfiből min 8...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar 10 férfiből min 8 csak szexet tőlem? Főleg a 20-as éveikben jároktól kérdezném

Figyelt kérdés
Nem vagyok ribis. Nem öltözködök kihívoan. Nem vagyok buta. Tök átlagosan nézek ki. Mégis ha elkezdek ismerkedni a végén kiderül h csak dugni akarnak. Mit ronthatok el folyton ha okot nem adok rá? Vagy már kihalt az emberekből a szerelem iránti vágy? 22/L
2019. febr. 2. 01:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azért szögezzük le, hogy egy ismerkedés egyik célja a szexualitás (ha nem is mindig a főcél), viszont a partnertől is nagyon sok mulik, hogy kizárolag csak a szexre van fokuszálva, vagy talán több is lehet a kapcsolatból. Jelenlegi barátnőmet kezdet kezdetén én is csupán meg akartam kefélni azt kalap kabát (de azért nem adta könnyen magát, lehet emiatt is vált számomra érdekessé), de közben megismertem és bele szerettem. Bár a szex ezek után sem vált érdektelenné, csupán ezen kívül is élvezzük egymás társaságát, szervezünk közös programokat stb., amivel színesítjük a kapcsolatunkat.
2019. febr. 2. 07:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Az 1. elmondta hogy rossz embernél próbálkozol. Amúgy a szerelemhez, és a jó kapcsolathoz A jó szex is hozzá tartozik, hogy kiderüljön hogy össze illetek-e szexuálisan agy nem, és ez jobb ha az elején kiderül, nem akkor már amikor már esetleg késő! Írhatsz privátba is lehet tudok még pár dolgot mondani.
2019. febr. 2. 08:21
 13/14 anonim ***** válasza:

#7 vagyok. Valóban. Akár "nem hasznos" válasz"-nak is lehet minősíteni. De nem is kellett volna pontozni! Ugyanis figyelem felhívás volt. 8 csak szexelni akar. Csak találgatni lehet nem választ adni. Aki lepontozott és a kérdező mondja már meg nekünk, hogy azzal a 2!-vel mi van akik nem csak szexet akarnak? Azok meg neki nem felelnek meg? Vagy mi? Hm!?

Vagy. Jogos a kérdés! "Most panaszkodsz, vagy dicsekszel?"

2019. febr. 2. 09:08
 14/14 anonim ***** válasza:

Én szívesen lennék előbb szerelmes...

45+Ffi

2019. febr. 2. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!