Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi a legjobb, amit a nő tehet, ha nem áll fel/lelankad?
Nektek mi vált/válna be a legjobban, minek örülnétek ilyenkor vagy mi az, ami csak rontana a helyzeten (testi vagy lelki szempontból is)?
Egyáltalán honnan tudhatom, hogy mondjuk miattam történt ez, mert nem talál annyira vonzónak? Mert az esetben nyilván felesleges is bármit csinálnom...
Ha picit lankad a pasi, az orális kényeztetés mindig visszahozza a merevedését a pasiknak - ezt tapasztaltam.
30N
Köszönöm a válaszokat (a privátokat is, de nyugodtan írhatnátok ide, na mindegy...)
Nekem jelenleg nincs párom, nem azért tettem fel a kérdést. Még sosem találkoztam a jelenséggel személyesen, inkább felkészülés gyanánt kérdeztem, hogy ha esetleg előfordul, tudjam hogy reagáljak.
És légyszi ne írjatok több privátot, inkább itt válaszolok. Köszi
Használja a szájt meg a nyelvét és felal.
Ha esetleg a hátsómat is szereti kényeztetni akkor tuti a siker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!