Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abban egyetértünk, hogy aki átlag alatti kinézésű, nem kemény karakter, határozatlan, esetlen, de tetszenek neki a szép nők, az ha szexet akar, menjen inkább és fizessen érte?
Figyelt kérdés
2019. febr. 1. 11:01
11/15 anonim válasza:
#10 Ne haragudj kérdező, de még mindig nem értem, mi köze van a katonasághoz annak, hogy téged alázott a főnököd.
12/15 A kérdező kommentje:
A katonaságnál a parancsnok aláz. Ráadásul összegyűlik ott sok férfi, aztán együtt mennek iszogatni, dohányoznak, k....znak. Ez nekem nem tetsző élet.
2019. febr. 1. 16:39
13/15 anonim válasza:
Hát én is valamilyen szinten ebbe a kategóriába tartozom, de sikerült kicsit változtatnom, határozottabb, magabiztosabb lettem, legalábbis próbálom azt tettetni, így sikerült jó csajokkal is szexelni, vagy alkalmi, vagy se veled, se nélküled kapcsolatba kerülni. Viszont komoly kapcsolatot nem tudok összehozni, pedig már nagyon szeretnék. Azt tudom ajánlani (saját tapasztalat), hogy az ilyen adjon lejjebb az igényekből, ami bizony nagyon gyenge. Ugyanis én is túl válogatós vagyok, nekem nagyon számít, hogy milyenek a belső értékei a lánynak, de emellett a külsőre is elég igényes vagyok. Ilyen "középkategóriás" csajokkal már többel is lehettem volna komoly kapcsolatba, de egyszerűen leráztam őket, mert nem tetszettek. A "fullos", jófej csajok pedig hosszútávra a valójában is magabiztos, karakteres férfiakat választják :)
14/15 A kérdező kommentje:
Valahogy én is így vagyok. Nekem mondjuk nem kellenek a túlságosan jól kinéző lányok, csupán valamilyen szinten fontos. A belső értéknél viszont biztos, hogy nem fontosabb. Időnként csapdába ejtenek engem a vágyaim az is tény, de tudom azt is ugyanakkor, hogy ezek csak testi dolgok. Ami igazán fontos, az nem csupán a szemünkkel, érzékszerveinkkel látható világ, hanem valami más.
2019. febr. 1. 19:35
15/15 anonim válasza:
"aki átlag alatti kinézésű, nem kemény karakter, határozatlan, esetlen, de tetszenek neki a szép nők, az ha szexet akar, menjen inkább és fizessen érte"
Vagy növessze ki a tökeit, és viselkedjen végre férfi módjára, siránkozás helyett! Ez nőként mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!