Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, nők, hogy szexeltetek egy férfival, de nem éreztél belőle semmit?
Már bocs, de a vergődésetek miatt nem fogjuk nagynak mondani a kicsit.Az "átlagos" kifejezés alatt meg azt kell érteni,hogy akkora van a legtöbb pasinak,nem azt hogy annyi az ideális a nőknek.
Amúgy ez az ingerült szitokroham csak bionyíték hogy igaz a vicc:
-Miért parkolnak rosszul a nők?
-Mert a férfiak elhitetik velük,hogy ennyi "___" az 30 centi.
"Az "átlagos" kifejezés alatt meg azt kell érteni,hogy akkora van a legtöbb pasinak,nem azt hogy annyi az ideális a nőknek."
Azért ez egy kicsit fura, hogy az átlagos nem elég a nőknek. Szerintem a természet úgy találta ki hogy passzoljon a két nem nemi szerveinek a méretei.
11-es, és azt a viccet ismered, hogy:
-Asszony, hozzál sört!
-Varázsszó?
-Odab@a$$z@k?!
"Csak szólok, az esetek 70%-ában nem érzünk semmit csak megjátszuk az orgazmust. Sok a kisfarkú pasi..
Még szerencse, hogy a maradék 30 % eléri a prosztatádat a farkával. xD
Hogy a kérdésre is válaszoljak, nekem nem volt olyan, hogy ne éreztem volna "semmit".
Nekem szerencsére pont olyan intenzív érzés a szex attól függetlenül, hogy a páromnak 12 vagy 16 cm-es pénisze van, csak azért örülök, ha kisebb, mert akkor bármilyen pózban lehet felszabadultan, szenvedélyesen szeretkezni anélkül, hogy a méhszájam miatt kéne önkontrollt gyakorolnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!