Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez probléma?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez probléma? (Kifejtve e leírásban)

Figyelt kérdés

Vannak nők akikkel szex terén csak azt tudom elképzelni, hogy nyalom őket, mert csak ennyire gerjedek rájuk. A fordítottja is előfordul, hogy csak azt tudom elképzelni velük, hogy leszopjanak.

Ugyanakkor találkozom olyanokkal is, akikkel minden megy kivétel nélkül. Azt vettem észre, hogy nem számít, hogy 18 évessel vagyok vagy egy 40-es nővel. Más is érez hasonlót?

2019. jan. 31. 16:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nőként válaszolok. Szerintem nem probléma. Nem ugyanazok az ingerek hatnak ránk. Van, akiben ez indít be, van akinél más. Nekem sem minden pasiról a lovagló póz jut eszembe..., fantáziál az ember és mindig mást kíván. Talán akinél jobban működik a kémia, annál van az, hogy minden megy.
2019. jan. 31. 18:27
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont fordítva van. Kellő érzelem nélkül az orál nem nagyon megy. Ha szerelmes vagyok, akkor meg abbahagyni nem tudom :)
2019. jan. 31. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!