Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek. Ti, hogyan kezdtétek a bdsm-et?
Figyelt kérdés
Mi volt az első dolog amit megengedtetek a párotoknak, hogy meg tegyen veletek?2019. jan. 30. 15:39
1/7 anonim válasza:
Nem párom. Csak partner volt
Kötözés,fenekelés orgazmus kontroll
Szex mentesen
2/7 anonim válasza:
Unalmas volt már a hagyományos szex,és nyitottunk egy új élvezet felé,és már elsőre megvolt az összes alap dolog.
3/7 anonim válasza:
Több mint 20 év tapasztalatával mondom: 10-ből 8 de inkább 9 lány mellébeszél, ha kell hazudozik, de még egy kávé melletti beszélgetéstől is halálosan fél.
Többségüknek fogalma sincs erről, csak előadja magát.
Talán párkapcsolatban bátrabbak ideig-óráig.
Szomorú magyar valóság, külföldön ez nagyon máshogy megy. F, 39, dom
4/7 anonim válasza:
Az első dolog amit megengedtem, sőt én hoztam fel h kötözzön ki a pasi és csináljon velem azt amit akar, utána jött az ostorral fenekelés stb.
5/7 anonim válasza:
Fenekeléssel,kikötözéssel,fojtogatással kezdtük.
6/7 anonim válasza:
Nekem úgy kezdődött, hogy heves szex közben befogtam a száját ,láttam, hogy ez tetszik neki majd a nyakára tettem a kezem ez is jó volt utána beszéltünk erről és kiderült, hogy ez neki is tetszik. Legközelebb sállal kötöttük ki egymást az is fantasztikus volt. Utána nagyon lassan szereztünk be aliexpressről kikötözőszettet ezzel is fantasztikusan eljátszottunk. Nekem így kezdődött:)
7/7 anonim válasza:
Egy idősebb férfivel hozott össze az élet, amikor először együtt voltunk (szexuálisan) akkor ő is befogta a számat, és nagyon tetszett. Utána orgazmuskomtroll, fenekelés, kikötözés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!