Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen százalékban igaz a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bummer kérdése:

Milyen százalékban igaz a nőkre, hogy mérettől, kortól független ha megkívánnak egy férfit akkor bármit tudnak élvezni maximálisan?

Figyelt kérdés
Vagyis akár kicsi akár nagyon nagy a testrész, akár 18 akár duplája a férfi korba a saját korától független.

2019. jan. 28. 23:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%

A nőknek nem csak a méret számít....

Ha szeret, ha szerelmes beléd a csaj, akkor a 12 cm-es lőcsétől is ugyanúgy el fog menni mint a 20cm-től....

Ezen nem kell parázni, inkább csajozz be haver.

2019. máj. 29. 18:58
 12/14 anonim ***** válasza:
24%
nagy méretet sokkal jobban élvezik csak az sokkal nehezebb is ugy használni hogy jo legyen. :P mert ha fszfeláll ésmegáll és ha megdönglöd nő fészkét akkor hamar lerugnak magukrol és azt már nem tudod jová tenni sehogy. szóval vigyázni kell.
2019. máj. 29. 20:03
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

"nagy méretet sokkal jobban élvezik"

Ezt férfi létedre jelented ki, több milliárd nőre érvényes egyetemes igazságként??

(Rám pl. nagyon nem igaz, és igen valószínűtlennek tartom, hogy én lennék az egyetlen ilyen nő a bolygón. xD)

2019. jún. 4. 15:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Hogy kire igen, kire nem, nem tudom, de rám 100%. Sőt, egy 10 centis játékom van otthon. Sokkal jobb, mint akikkel eddig voltam.
2019. szept. 6. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!