Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megszültem megfog ez változni ez a felfokozott vágy?
Figyelt kérdés
Kismama vagyok középidőben, és borzalmasan kívánom szexet. A melleim olyan érzékenyek, és annyira jól esik, ha hozzáérnek, hogy nem tudok betelni vele. Imádom ezt a felfokozott vágyat, viszont aggódok, hogy ha megszülök ez el fog múlni. Jó lenne ha olyan válaszolna aki szintén járt ilyen cipőben. 31N
u.i. férjnél vagyok
2019. jan. 28. 18:07
1/4 anonim válasza:
Szia :) nekem nagymamám mesélte hogy ugyanez volt vele kismamakent, ami nála speciel elmúlt mikor megszülte Anyumat, de ez nem azt jelenti hogy utána már nem kívánta.. azt mondta hogy friss anyukának lenni épp elég energiát vesz igénybe és nem tud egy átlagos no rögtön a szexre koncentrálni. De nyilván ez mindenkinél változik
2/4 anonim válasza:
Hàt most a hormonok keményen megviccelnek az biztos :) nekem 3/ trimre jött meg a hancúrozasi extra vágyam, de akkor meg márveléggé kerekedett a pocim, csak egy póz volt jó, a pasim olyan óvatosan akarta, hogy már hisztiztem, hogy terhes vagyxok nem beteg stb. Na hogy a lényegre térjek. Nekem a 6 hét gyerekágy alatt arra se volt időm néha, hogy rendesen egyek...szoptatas, éjjeli kelések....szal az úgy kiesett :) de utána normál lett minden, kedv vágy minden visszajött. ( cici3rz3kenység sajnos nekem megszünt)
3/4 anonim válasza:
A feleségem veszélyeztetett terhes volt, de egy idő után valami eszméletlen pározhatnék jött rá. Űztük az ipart éjjel-nappal, de nekem lelkiismeretfurdalásom volt már sokszor. azután megszületett a gyermekünk rendben, és a vágya is elszállt vele együtt. Ráadásul belepiskult a hit-gyülekezetbe, és teljesen meghülyült. a házasságunk kapcsolatunk ráment. F
4/4 anonim válasza:
Megszűnt szülés után, de a mellem annyira érzékeny volt, hogy fájt, ha megérintette. Most másfél éves a kicsi. Jobban kívánom, mint terhesség előtt, de annyira nem, mint közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!