Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Külön a prosti kérte, hogy ne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külön a prosti kérte, hogy ne használjunk gumit. Szerintetek felelőten voltam?

Figyelt kérdés

Elmentem egy relative igényesnek tűnő lakásos prostihoz, az oldalon amit néztem tényleg Ő volt az egyik, ha nem a legigényesebb a fotói és bemutatkozása alapján...

Amikor megérkeztem kérte, hogy zuhanyozzak, voltak tusfürdők meg szájvíz... Minden minőségi volt és tiszta volt a környezet.

Kértem, hogy orálozzon nekem és úgy kezdjünk, viszont én alkalmi esetén csak óvszerrel csinálok mindent, az orált is... Részleteztem, hogy látom hogy igényes és nem miatta kérem ezt, csak elővigyázatosság. Hogy nehogy megsértsem.

Ekkor bedobta, hogy van egészségügyi igazolása és csinálhatjuk az orált gumi nélkül ha szeretném, meg is mutatja a papírt.

És én ebbe belementem, de végül nem mutatta meg.

Utána az aktus gumival volt.

Most kicsit parázok, hogy elkaptam valami orállal is terjedő dolgot.

De miért kérhette külön?

2019. jan. 28. 17:59
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Hepa is vérrel terjed, legaábbis a hepa C.

Amúgy ha tényleg csak 30-40 év múlva okoz gondot, az nem para...

A HIV-nek meg olvass utána, mielőtt baromságokat terjesztessz.

Röviden: szopással nem terjedhet, hogyha nincs seb vagy mikro repedés a péniszen, vagy szőrtelenítés utáni "sérülés" amit a nyál elér. De utóbbi módün csak nagyün kis eséllyel fertőz.

2019. jan. 28. 19:18
 12/19 anonim ***** válasza:
39%

És mikrosérülésed sincs a szerszámon.

Milyen mikroszkóp alatt nézted?

Sokan vannak ebben a hitben, azt lásd a HÍV statisztikát.

2019. jan. 28. 19:33
 13/19 anonim ***** válasza:
85%
10 évig jártam lányokhoz,mindenhol volt natúr francia.legtöbb helyen oda-vissza,soha semmilyen bajom nem volt.
2019. jan. 28. 19:44
 14/19 anonim ***** válasza:
20%
lehet pont az előző kuncsafttól kapott herpeszt, te gyökér. a papírt a meg a hajadra kenheted, ha egy hónapos, de a nőnek van napi 5 vendége és mindet lepippantja gumi nélkül.
2019. jan. 28. 19:58
 15/19 A kérdező kommentje:

Lehet, de ha 5 hónapig minden nap 5 vendéget "lepippant" és kiállítanak neki egy negatív eü. igazolást, akkor statisztikailag rendkívül alacsony az esélye, hogy pont előttem kapott el valamit.

Nem esélytelen, de nem mindegy, hogy 0.1% vagy 99.9%...

Amúgy utána olvastam most orvosi véleményeknek a HIV-el kapcsolatban és teljesen kizártnak tartják a megfertőződést, ha a péniszen nincs látható sérülés.

Konkrétan egy orvos azt írta a betegének, hogyha csak orálozott neki a prosti, akkor teljesen felesleges HIV szűrésre költenie.

A mikrorepedés pedig nem azt jelenti, hogy mikroszkóppal lehet csak látni.

2019. jan. 28. 20:07
 16/19 anonim ***** válasza:
97%
Akkor semmi gond ha te nyugodt vagy...
2019. jan. 28. 20:20
 17/19 anonim ***** válasza:
85%

Mindenki, hogy ìrtózik itt a sima szopàstól.

Ennyi erôvel akkor is össze kéne szarni magatokat ha egy àtlag csaj leszop.

Az esetleges kockàzat mindenkinél ottvan.

Szerintem ezt nyilvànvalóan bevàllaljuk ha prostihoz megyünk.

2019. jan. 29. 01:55
 18/19 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező egyesek nagyon ijesztegetni akarnak téged. Valószínű azért, mert a k.rvák is rájuk csapják az ajtót, nemhogy gumi nélkül bekapja nekik.

Nyugi, nagyon picike az esélye, hogy elkaptál valami komoly fertőzést. Nem annyira egyszerű elkapni.

2019. jan. 29. 12:50
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen nemi betegséget bárkitől el lehet kapni.

Lehet, hogy egy csaj csak 1 pasival volt, és bőven elég ez bármihez is, ha az az 1 pasi fűvel fával kavar, főleg ha biszex, ezt ugye sok pasi nem vallja be a csajnak.

Szóval lehet hogy az a csaj akit kinézel magadnak igényes, ha az a pasi akivel volt még ha igéyes is összefeküdt szinte mindenkivel.

2019. jan. 29. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!