Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok egy olyan pasiról, aki szereti ha szadizzák a farkát?
Mi a véleményetek erről?
Hogy reagálnátok ha pl megtudnátok, hogy a pasitok szereti ezt?
A korotokat is írjátok oda légyszi.
Én nem tudom mit reagálnék. Nem volt még ilyenre példa
26/L
Én férfiként bátorítanék minden férfit, akinek erre van igénye, hogy minél keményebb eszközökkel kezdjen hozzá.
És így amikor nemzőképtelenné klopfoltatták a dákót, szerencsésen a természetes szelekciónak köszönhetően kivonják genetikájukat a világból. Arról nem beszélve, hogy több facér csaj marad a normálisabbak nagy örömére.
Szóval összeségében az egész emberiséget szolgálják ezek a "fétisek"
Sajnos-nem sajnos nekem ez egyáltalán nem jön be, úgyhogy nem illenék össze egy olyan férfival akinek ilyen igényei vannak, mert nem tudnám kielégíteni. Jobb ha mindenki talál olyan párt aki hozzá való :).
Ha meg az aktuális páromról derülne ki... Hát, nem tudom. Bajom nem lenne vele, de nem szívesen bántanám sehogy mert szeretem, és lehet hogy előbb-utóbb szakítás lenne belőle. De nem azért mert beteg dolognak tartom, hanem mert senkinek nem jó egy olyan kapcsolatban amiben nem tudja megélni a szexben amit szeretne.
18 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!