Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mit gondoltok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit gondoltok egy olyan pasiról, aki szereti ha szadizzák a farkát?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek erről?

Hogy reagálnátok ha pl megtudnátok, hogy a pasitok szereti ezt?

A korotokat is írjátok oda légyszi.

2019. jan. 28. 17:15
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
19%
Azonnal szakítanék és messze elkerülném.
2019. szept. 9. 09:19
 12/28 anonim ***** válasza:
28%
Ha mindenképp vágyik rá, szakítanék, mert nem tudnám kielégíteni ezt a vágyát. Meg ezek alapján a többit se annyira, mert csak nagyon ritkán vagyok domináns.
2019. dec. 2. 17:28
 13/28 anonim ***** válasza:
61%
Szannam, nem akarnek belegondolni, es feltenem kesobbi elrakosodastol.
2020. febr. 29. 19:46
 14/28 (:Puszedli :) ***** válasza:
61%
Nem lennék rá képes h bántsam szóval szakítás vagy elkerülés.
2020. máj. 4. 14:39
 15/28 anonim ***** válasza:
36%
Mar csak azert se kene, mert ha nem maradando karosodast, akkor is gyulladast, hamserulest valamit ez okozna, es pl nem kene a vorosre horzsolt bakteriumos folyasos stb pocse.
2020. máj. 4. 16:03
 16/28 anonim ***** válasza:
75%

Én nem tudom mit reagálnék. Nem volt még ilyenre példa

26/L

2020. júl. 11. 00:05
 17/28 anonim ***** válasza:
81%
Izgatónak gondolom.
2020. júl. 11. 11:08
 18/28 anonim ***** válasza:
90%
Nem zavarna, ha nem kér durva dolgokat nagyon.
2020. aug. 17. 09:49
 19/28 Mkdir ***** válasza:
26%

Én férfiként bátorítanék minden férfit, akinek erre van igénye, hogy minél keményebb eszközökkel kezdjen hozzá.

És így amikor nemzőképtelenné klopfoltatták a dákót, szerencsésen a természetes szelekciónak köszönhetően kivonják genetikájukat a világból. Arról nem beszélve, hogy több facér csaj marad a normálisabbak nagy örömére.

Szóval összeségében az egész emberiséget szolgálják ezek a "fétisek"

2020. aug. 18. 10:28
 20/28 anonim ***** válasza:
87%

Sajnos-nem sajnos nekem ez egyáltalán nem jön be, úgyhogy nem illenék össze egy olyan férfival akinek ilyen igényei vannak, mert nem tudnám kielégíteni. Jobb ha mindenki talál olyan párt aki hozzá való :).

Ha meg az aktuális páromról derülne ki... Hát, nem tudom. Bajom nem lenne vele, de nem szívesen bántanám sehogy mert szeretem, és lehet hogy előbb-utóbb szakítás lenne belőle. De nem azért mert beteg dolognak tartom, hanem mert senkinek nem jó egy olyan kapcsolatban amiben nem tudja megélni a szexben amit szeretne.

18 éves vagyok.

2020. aug. 18. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!