Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért szenvednek 15-20, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szenvednek 15-20, vagy annál is több perceket amatőr házi videókban?

Figyelt kérdés

Nekem szerencsére elég érzékeny a csiklóm,hüvelyem és ugyan jelenleg nincs pasim,de a volt barátom is annyira jól megdugott,hogy 5-10 percen belül végem volt,de inkább 5-6 perc.

Másoknak ennyire nem érzékeny ott lent,hogy 20-30 percet kell reszelni? A pasi a béna,vagy a nőnek nem jön össze könnyen? Épp néztem egy videót és már eléggé unalmas volt még csak nézni is kb 10 perc után. Mindig bele kellett tekernem.

Most nem számolom bele az előjátékot,ami akár kezdődhet órákkal korábban is.

Én csak a dugást mondom.

Szerintem, aki behatolás után 1 órát szenved,annak szervi baja lehet.

2019. jan. 28. 05:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"dilis":D

A probléma, hogy nem látod a saját írásaidban az ellentmondást és a retorikai bukfenceket. Szóval neked kellett volna leckéket venned Arisztotelésztől alpári embertársam.

Ha olyan kicsinyes és gőgös lennék mint te, akkor már jelentettem volna a kérdésed mellesleg.

2019. jan. 28. 09:29
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

figy, mindenkinek van egy dinamikája, egy hulláma, amit szeret, amit igényel. Valaki a gyors, lényegre-törést szereti, valaki fel akarja építeni hosszasan, apró lépésekkel a gyönyört. Mindenki más és mindenki igényét tiszteletben kell tartani.

Amikor találsz egy partnert, aki hasonlóan szereti mint te, akkor pedig örülj, mert baromi nehéz.

Egy lány képes 5-6 perc alatt elsülni. Sőt! Akár 1-2 perc alatt is, ha már jól kontrollálja az orgazmusát. De ez nem jelenti, hogy ne tudná 10-20 percig elhúzni. És lehet azért húzza el, mert 20 perc után nagyobbat szól, jobban kielégül. Ezer oka lehet. Párom pl. képes nagyon hamar elsülni, de volt már úgy, hogy utolsó másodpercben megállt, mert még akartunk ezt-azt játszani előtte és ez a pici megállás annyira kizökkentette, hogy hiába volt a csúcson, 10 percig "szenvedett", hogy elérje megint, annyira kizökkent. Ez lányoknál gyakori, azért van az, hogy sok kapcsolatban nincs orgazmus sem, mert elég a szex alatt egy rossz mozdulat, és teljesen ki tud zökkenni a lány.

És ne nevezd szenvedésnek ha valaki hosszan akarja. Én pasiként is csúcsra akarok törni, de azért az oda tartó 10-20 percet nem nevezném szenvedésnek. Hidd el, ha az lenne, akkor nem csinálnám :)

2019. jan. 28. 09:30
 23/27 anonim ***** válasza:

Na, akkor had írjam le az én oldalamat is: nekem a 15-20 perc is még kevés, na nem elélvezni, hanem egyszerűen imádom hosszan magamban érezni a párom. Egyszerű a dolog, csak el kellene fogadni, hogy minden nő más, mindenki mást élvez. Abban az amatőr videóban sem tudhatod, hogy annak a csajnak épp mi a jó. Neked elég 5-6 perc, neki az kevés, szereti tovább csinálni. De ettől nem lesz semmi szervi baja, nekem sincs semmi bajom, mert szeretek 1-1.5-2 órát át szexelni akár, az egyetlen "bajom", hogy sosem akarom abbahagyni. De szerencsére meg is találtam ehhez a jó partnert.

Amúgy csak gondolj bele, van olyan pasi, aki simán tudja tartani magát, és nem élvez el sokáig, valamint van olyan pasi is, aki 10 percnél tovább sehogysem bírja. Egyiknek sincs szervi baja, egyszerűen csak különböznek, ahogy a nők is.

2019. jan. 28. 10:06
 24/27 Boszorkány_ ***** válasza:
100%

Nagyon gáláns a kérdezőnk, ha valakinek ellenkezik a véleménye az övével már tilt is:

"Felőlem annyiszor hörögsz a farkán,ahányszor és ameddig csak akarsz.

Az én privát üzeneteimben azonban befejezted a pályafutásod,mert az unatkozó vendégek kiiktatására szerencsére van tiltó gomb és a kérdésemre sem nézek már vissza.Oda is höröghetsz. Nagyon nőies lesz.

Puszi-nyuszi :)"

2019. jan. 28. 11:44
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Most tapsolnunk kéne az 5perces palidnak?
2019. jan. 28. 13:52
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Jé, nem is tudta, hogy az összes létező nő orgazmusa csak akkor legitim, ha te azt jóváhagyod. :D

Még véletlenül sem a frusztráció és féltékenység beszél belőled, amiért más hajlandó odafigyelni a csajra, akivel szexel, és tovább bírja, mint 5-10 perc. Sajnálom, ha te csak ürítőládának vagy jó a pasiknak (a hozzászólásaid stílusából ítélve nem is csodálkozom ezen), attól még nincs szervi baja annak, aki később/máshogy megy el, mint te.

2019. jan. 28. 14:37
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
#24 nyilván "nem jön vissza" a kérdéshez, mert nem értettek egyet vele az emberek, és fel van háborodva. :) szegény nagyon ostoba.
2019. jan. 28. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!