Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hogyan álltok a mélytorok kérdéséhez?
Ugyanaz van nálam is, mint egy pár másik válaszolónál. Igazából semmi megalázót nem látok kifejezetten a mélytorokban, de egyszerűen hiába próbálom sokféleképpen, nincs olyan, hogy nem indítja be az öklendezési reflexemet, és minden alkalommal, amikor épp visszafogom a hányást, kifakad a könnyem. Volt már emiatt bűntudatom, de én igazából rájöttem, hogy nem szabadna, mert én sem várom el a partneremtől, hogy csak azért csináljon valamit, mert nekem jó, miközben ő épp erős kínokat él át, mind fizikailag, mind lelkileg. Igen, lelkileg is, mert az viszont már igenis megalázó, mikor azt éreztetik veled, hogy “Na, te hülye liba, még erre se vagy képes” és beletolják a fejedet a nemi szervükbe, ezzel újabb hányási rohamot előidézve. Nekem volt már ilyenben részem, és igen, ez megalázó. Meg volt olyanban is részem, hogy a partneremnek azt mondtam, hogy “Csak olyat csinálok, amit szeretnél”, mire ő azt válaszolta, hogy “Csak olyat csinálj, amit TE szeretnél”, aztán egy órán keresztül nyalt, és a végén már az volt bennem, hogy tényleg igazán vágytam arra, hogy én is orálisan okozzak neki örömet, pedig előtte rendesen megundorodtam az egésztől, miután többen pont le se sz@rták, hogy épp fulldoklom. De vele jó volt, igazán jó, hamar el is élvezett, mert őt meg nyilván az izgatta, hogy én mennyire élveztem, amit ő csinált. Egyszerűen a figyelmessége volt a kulcs, az, hogy nem várt el semmit, szabadon szerettük egymást. És a legdrágább az, hogy ráadásul azt hitte, hogy ügyetlen volt, pedig életem egyik legkedvesebb szexuális élményei közé tartozik.
Egyébként srácok, ha tudni szeretnétek, hogy milyen, akkor toljatok le a torkotokon egy közepes méretű kígyóuborkát. Nem hiszem, hogy olyan kellemes lesz, még akkor sem, ha amúgy szeretitek. 😉😌
"És én sem értem, ha mi, normális férfiak orálisan is kényeztetjük partnerünket, hogy minél több kellemes érzésben lehessen része, ráadásul úgyis legyen orgazmusa, miért olyan nagy vétek, ha mi is szeretnénk, hogy ő is maximális odaadással jó mélytorkosan kényeztessen minket. ;)"
Azért a nyalás és a mélytorok között akad egy kis különbség. Mondom ezt úgy hogy szeretek szopni
Mélytorkot egyszer próbáltam eddig, akkor nem ment, nem is erőltettük. Nem zárkózok el attól hogy valamikor megint megpróbáljam, de az biztos hogy erőltetni nem fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!