Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok AB/DL lányokkal ismerkedni?
Nem feltétlen kell ezeket a "kötelező" köröket lefutnunk, hogy "Hát itt biztos hogy nem",
meg "Te perverz állat",
vagy "Te beteg fasz" és társaik. Ha nem tudsz normális választ adni, inkább ne írj semmit. Csak egy barátnőt szeretnék, aki szereti ha bepelenkázzák, etetik, itatják, stb. Kívülállóknak tudom hogy fura lehet, ezért is kérek szépen mindenkit, hogy csak a hozzáértők válaszoljanak! Nagyon szépen köszönöm. :)
én random futottam bele ilyenbe
ha ilyenre vágysz, akkor nézz szét fórumokon ahol ez a téma
Google fórum
Írd be hogy "Bepisilés" "fétis" "pelenkazás" "+18"
Telibe nyomja az arcod fórumokkal
Köszi szépen az eddig érkezett válaszokat, felmerült itt pár kérdés, ezeket most megválaszolnám, szóval: nem feltétlen kell hogy a "kislány" aktívan használja a pelenkát, de ha megtörténik a dolog, az sokkal izgatóbb számomra és nagyon szívesen kicserélem a koszos pelust.
A hozzáértők alatt pedig azokat értettem, akik benne vannak a témában, voltak ehhez kapcsolódó tapasztalataik, bármelyik fél szempontjából (apuci/ anyuci, vagy baba).
nekem volt ABDL-es exem és beszélgettem olyanokkal is akik erre vágytak, vagy épp betegség miatt hordtak pelenkát
de ettől nem leszek ABDL csaj detektor :D
mondjuk tudom hol lehet könnyen találni, szinte bármilyen fajta embert könnyen lehet találni, ha célzottan keres az ember
www.smpixie.hu
Alapvetően bdsm, de mindenféle fétissel találsz ott embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!