Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 10- ből 7- nek tart egy pasi akkor nem tart jó nőnek, nem igazán tetszem neki?
Figyelt kérdés
2019. jan. 25. 02:30
1/12 anonim válasza:
Milyen kis butus vagy! Ha 7-est kaptál, akkor "Nagyon durván jó nő" vagy!
2/12 anonim válasza:
Én is kaptam már meg a 10/7-et egy izmos, jóképű férfitól. Elvileg azért mert kicsik a melleim. Szóval lehet téged is csak egy-két apróság miatt pontozott le.
3/12 anonim válasza:
Az nem férfi, aki pontozza a nőket, hanem egy féreg.
4/12 anonim válasza:
Az nem férfi aki pontoz, de az meg nem nő aki ilyenekre ad.
Úgy hogy össze illetek.
5/12 anonim válasza:
Ebből csak az derül ki, hogy biztos szebb vagy, mint okosabb.
6/12 anonim válasza:
Az annyit jelent h nem vagy csúnya lány
Nem kell zacskót húzni a fejedre
Dugható vagy szemből is nem csak hátulról.
De még sem vagy fullos 10/10es nő
Ennyi
De ha téged ennyire meghódít egy pontozás akkor nagyon gyerek topánkába lépkedhetsz.
N
8/12 baby_berry válasza:
Hülyéskedésből is lehet valakit pontozni nem kell komolyan venni... Ettől még nő maradsz! A 7 elég jó örülj neki :D
L
9/12 anonim válasza:
Szerintem az aki 7-re pontozott az egy kretén. Én akit szerettem és jártam, az mindig 10 ből 10-es volt számomra. Adj neki egy 2-est ést lapozz!
10/12 anonim válasza:
Ne foglalkozz a bolonddal. Akinek igazából bejosz mint no annál 10/10 leszel mindig !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!