Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mas is jobban szereti, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mas is jobban szereti, ha nyaljak, mint amikor egy pénisz van benne?

Figyelt kérdés
nekem valahogy sokkal izgatobb az a tudat, hogy egy fej van a lábaim kozt, amit esetleg a kezemmel jobban oda is nyomhatok, stb. Ha tehetném, nulla huszonnegyben nyalatnam magam. Az a legjobb persze, ha orgazmusom van, de orgazmus nelkul is k****szottul izgató egy jo pasi feje a lábaim kozt. Ahhhh

2019. jan. 24. 10:42
1 2
 11/16 nagybotos ***** válasza:
58%
Azért szeretek nyalni, mert átélem a nő élményétIdős puncit ugyanazzal a vonzalommal, beleéléssel, szeretettel, boldogsággal, és hévvel, nyalok mint fiatalt. Gyengédség illeti meg, és rá figyelés. Éreznem kell minden apró rezdülését lihegését. Ezek a maguktól jövőek, különösen a hangjai, az én jutalmam, az én lelki feltöltődésem.Látom sok nő is kifejezetten ezt kívánja.
2019. jan. 25. 10:02
 12/16 anonim ***** válasza:

Volt olyan pasi, aki sokkal jobban nyalt, mint szexelt. Nála az orált igyekeztem 'erőltetni'. :-)

N

2019. jan. 27. 19:51
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Én személy szerint soha nem tudtam elélvezni nyalástól
2019. jan. 27. 21:37
 14/16 anonim ***** válasza:

Mert még nem találkoztál olyannal, aki igazán "téged felfedezően" szerett volna. Inkább a teljesiteni akarok stilusban vett részt az együttléteitekben. Az meg ugye nem az igazi és ezt a nők megérzik és ők is rágörcsölnek az orgazmuscentrikusságra.

2019. jan. 28. 06:32
 15/16 anonim ***** válasza:
66%
A nők legtöbbje el sem tud élvezni nyalás nélkül, csak ezt a férfiak legtöbbje letojja nagy ívből. De legtöbbjük nem is tudja. 50-60 partneremből 3-4 volt, aki "könnyen" el tudott élvezni vaginális szextől. F/60
2019. jan. 28. 06:41
 16/16 anonim ***** válasza:

A párom imád lovagolni és frenetikusakat élvezni. Kétszer-háromszor egy alkalommal.

Aztán azt is imádja, ha nyalom. brutálisakat élvez. Kétszer-háromszor egy alkalommal.

Nálunk ez a sorrend.

Persze általában az az igazság, hogy vagy az egyik, vagy a másik uralja a terepet. De valamelyik majdnem mindig brutális.

Én szerencsés vagyok, mert a párom így is, úgy is nagyokat élvez.

F66/N62

2020. máj. 17. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!