Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit szólnátok ha egy ismerős csaj rátok írna, hogy jöjjetek össze egy szexre?
Régen próbálkozott nálam a fiú, de távolság miatt nem lett belőle semmi. Viszont mindig is nagyon vonzott, de most valahogy nagyon megkivantam. Mit szólnátok ha egy lány ilyet írna?
23/l
Nem vagyok az a típus:D:D:D:D:D:D:D:D
Senki sem olyan lány. Olyan lányok nem is léteznek valójában:D
Ezen gyakran tűnődöm, hogy a lányok vajon tényleg azt gondolják, hogy nem tudjuk milyenek valójában?
Persze itt lehet tenni a szépet, meg hülyének tettetni magunkat, ki ezért, ki azért. De most én különböző erre irányuló kérdésekkel végigmennék a városon és rejtett kamerával felvenném a férfiakkal készített kötetlen beszélgetéseket, akkor abból kiderülne, hogy tudjuk jól milyen a legtöbb lány. Tapasztaltunk eleget, hogy milyenek tudnak lenni.
Viszont ez az oka annak, hogy sok férfi nem értékeli a nőket annyira, mint azok szeretnék, vagy szeretnék hinni. A férfiak lelketlen, 600 nőt felhúzó macsónak akarnak tűnni, a lányok pedig ártatlan, jóságos és szende szüzeknek. Közben meg mind a két nemnél a kettő között van az igazság.
Nincs ebben semmi extra.
Nem érsz ettől se kevesebbet se többet.. Aki azt gondolja, hogy attól lesz önbecsülésed mert nem fekszel le egy olyan pasival aki amúgy vonzó és akinek élveznéd a közelségét, annak nincs sok fogalma a szexualitás pozitív fogalmáról.
A szex nem csúnya rossz dolog.. azért cisnáljuk, hogy élvezzük. És a tévhittel ellentétben akkor is lehet élvezni ha nem pont olyannal csinálunk akibe fülig szerelmesek vagyunk.. hanem olyasvalakivel akihez amúgy "csak" vonzódunk..
Vonzalom = a test üzenete, hogy felizgat ez a férfi/nő.
Aki pedig izgat azzal jó összebújni..
Ha úgy érzed le kell feküdnötök akkor csináld csak:)
Egy kóbor dugás megèr neked nőként annyit hogy megalázkodj?
Ezt gondold át először
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!