Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan csajok akik tudnak bánni egy 25 centis farokkal?
Figyelt kérdés
Sajnos eddig egynek sem fért be azok közül akikkel összejött volna...
19/F
2019. jan. 23. 16:36
41/57 anonim válasza:
Mond csak végigéred a péniszpumpát -Seven Creations Stallion Penis Developer Pump, 8.27-Inch - úgy hogy hozzányomódik a hegye a végéhez ?
42/57 anonim válasza:
milyen óvszert használsz ekkora méretre?
43/57 anonim válasza:
Vagyunk paran. 😉 Nekem 20 centi alatt nem nyujt oromot...
44/57 anonim válasza:
Csak a gond ugye ott van, ha nem kemeny, ha cerka vekony vagy elsul egy perc alatt... Akkor mit sem er a hossz.
46/57 anonim válasza:
Külld a képet, exemnek 22 centi volt és nem volt gonnd
47/57 anonim válasza:
Hát amit küldött az nem hinném hogy 25 centi lenne,ráadásul nem sokminden kivehető azokból a képekből.
48/57 anonim válasza:
En nem kertem, de kaptam fotot... 😂 Szerintem sincs sehol a 25-hoz.
49/57 anonim válasza:
S...g lyuktól mérve lehet az még 30 cm is.:D))
Remélem nekem nem küldi el.
35N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!