Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a párom hogy itthon húzzon néha randi bugyit? Számomra nagyon izgató. Néha spontán szex alkalmával is jól jönne.
Figyelt kérdés
Csajok akik használtok ilyet annyira kényelmetlen lenne?
35F
2019. jan. 23. 12:42
11/17 A kérdező kommentje:
Ezért írtam hogy lehet hogy nem ez a pontos neve. Bocsi :(
2019. jan. 23. 14:51
13/17 anonim válasza:
Vettem már èn is a páromnak ès nagyon szexi mikor felveszi.
14/17 A kérdező kommentje:
Látni nem láttam még soha. Főleg nem élőben. Természetesen neten próba bábun igen. De piszkálja a fantáziám. ;)
2019. jan. 23. 15:26
15/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem kényelmes, de nem hordanam órákig. Én pl akkor veszem fel ha meg akarom lépni a párom. Mielőtt hazaér v míg fürdik felkapom egy szexi cuccal.
16/17 anonim válasza:
15 vagyok azt akartam írni nem kényelmetlen 😂😂
17/17 anonim válasza:
"a piszkos kis fantáziámmal azt gondolnám, hogy van csaj ,aki ilyenekbe megy "randikra" xd"
Nem sokat tévedtél, eredetileg ezt a célt szolgálta. Egy gyors menetnél nem kell a bugyi félrehuzásával tökölni, hanem rögtön mehet (vagy valami ilyesmi magyarázattal szolgáltak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!