Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi aki elfogadja, hogy a lány nem szereti az orális szexet?
Semmit nem várok el a barátnőmtől. Nemrég szóba is került az orál, én őszintén megmondtam, hogy a korábbi kapcsolataimban a barátnőim nem szerették ha én csinálom nekik szóval abban tapasztalatlan vagyok. Ő azt mondta egyenlőre nem szeretné csinálni. Elfogadom, mert nem kötelező semmi, és nekem is akkor esne igazán jól ha akkor csinálná ha tényleg szeretné nem pedig kényszerből.
F
Túl jó az orál ahhoz, hogy ne várjam el a partneremtől. Én is kinyalom szóval legyen kölcsönös... Volt már olyan barátnőm aki tiltakozott az orál ellen egyszer megtört a jég és utána szépen lassan megszerette, a végére szó szerint kívánta, hogy csinálhassa
22 F
Legalább nyalogathatnád miközben vered. Meg a golyóit is izgathatnád a nyelveddel!
Én is viszolyogtam attól, hogy bekapjam. De a nyelvemmel mindig kényeztettem a partnert, ha már ő is csinálja nekem.
Ha meg sem próbálsz vmit adni ilyen téren. Én tuti nem terveznék veled hosszabb távon.
És ezt nőként mondom!
A nyelveddel végignyalni párszor főleg ha ízesített síkosító is van rajta, sztem nem nagy dolog. De mégis kompenzálod a nulla orált!
Én így sokáig voltam, nem volt rám panasz, mert vmit mégis adtam így.
Aztán jött egy férfi akibe tényleg beleestem mint az állat, és neki kezdtem el idővel bekapni, ma meg már nélkülözhetetlen nekem is. Imádom a farkát bekapni!
22/n
Nyugi, léteznek olyan pasik, akik nem várják el, jópár ilyennel találkoztam.
Akinek az orál fontosabb, mint te, az nem is ér annyit, hogy megpróbáld. Csak olyat csinálj, amire valóban vágysz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!