Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek! Őszinte válaszokat kérek, hány év után kezdtétek el megunni a feleségeteket? Megcsaltátok?
22 évesen házasság előtt tök bíztató ilyeneket olvasni... :S tök random férfiaktól.
"Persze hogy unom persze hogy megcsaltam"
Rendesen elment a kedvem még a saját vőlegényemtől is...
Nem feleség, de együttélés.
Apró kis súrlódások, egyszerűen besokallunk egymásból.
Heti 3-4 napot vagyunk együtt a többit meg külön töltjük, mindkettőnknek vannak önálló hobbijaink/barátaink/életünk :)
Szerintem ezer évig is menne így. (nekünk legalábbis)
Mással nem akarok szexelni. Nem azt mondom, van más is aki szexuálisan vonzó, de ez nekem már kevés. 22 évesen még elég volt, viszont akit ma már nem ismerek emberileg az csak hús.
akkor legyen valami pozitivum. Nem nem untam meg, es nem csaltam meg. Es o sem unt meg engem szerintem :)
21eve vagyunk egyutt ebbol 15 eve hazasok.
4.
Azért nem kell a műbalhé.
Mi legalább őszinték vagyunk, nem úgy mint a nők, akik ugyan úgy félrelépnek, majd hazamennek a férjükhöz és megünneplik a 20. házassági évfordulót.
Egyébként, hogy megnyugodj:
Nem léptem félre 10 év alatt, mert én is azt vallom, amit már valaki írt, a szerető is csak az első pár körben lesz jó, utána uncsi lesz az is.
9
Persze név és arc nélkül idegeneknek könnyű bevallani. A férfiak is ugyan úgy nem vallják be szemtől szemben a feleseguknek.
Kérdező
Lehet hogy szerinted a házasság felesleges de nyilván aki meghazasodik az nem így gondolja jobbik esetben. Az meg H válással végződik.... semmivel nem másabb mintha szakítanak. Csak így papír munka is van. Gyereket is jobbik esetben nem azért vállalunk mert hogy magunkhoz lancoljuk a másikat hanem közös megegyezéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!