Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, nektek szerintetek szép kezetek van? Szexi?
Sok csaj megnézi a pasik kezét. Nagyon. Ilyen alapon én is joggal kérdezem: Szerintetek a ti kezetek szépek?
Ti mennyire nézitek meg egy pasi kezét? Mire gondoltok, amikor végigfut rajta a tekintetetek, és szépnek vagy legalább ápoltnak látjátok?
Életkort, és foglalkozást is kérek. Köszönöm.
Csak mondom , mielőtt még félreértés keletkezik: A műkörmöt azt én pont letojom. Számomra attól nem lesz valaki vonzóbb vagy igényesebb. A kérdésem NEM ERRŐL SZÓL.
Hanem az autentikus szépségről + ápoltságról.
Mindenki szépnek mondja a kezem, nekem sincs vele bajom. Hogy egy pasié milyen, az nem különösebben érdekel, kivéve, ha szőrös (az számomra kiábrándító).
20 vagyok, tanulok, nem dolgozom, bár egy pénzügyi-számviteli ügyintéző szakmám már van, ha ez fontos. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!