Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Alkalmi partnert ti találtatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkalmi partnert ti találtatok már innen?

Figyelt kérdés
Már egy ideje gondolkodom, mi erre a legjobb platform, mármint alkalmi keresésére, aztán láttam, hogy itt is sokan keresnek. Van valaki, akinek innen jött össze?

2019. jan. 20. 17:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
26%
Árulj el valamit. Ha valóban nő vagy persze. Miért innen keresel alkalomra pasit? Semmi logika nincs benne. Ott a tinder vagy a badoo és ott még az arcukat is látod a pasiknak. Szerintem te vagy egy srác vagy, aki szivatni akarja az itteni pasikat, akiknek ilyenkor felcsillantott egy halvány reménysugár, vagy egy alacsony intelligenciával megáldott nőszemély.
2019. jan. 20. 17:56
 12/22 anonim ***** válasza:
nem, es sztem kicsi is az eselye.. N
2019. jan. 20. 17:56
 13/22 A kérdező kommentje:
Egyébként olvasd el a kérdésem. Írtam egy szóval is, hogy INNEN keresek?:) Egyszerűen, csak láttam, hogy sokan itt próbálkoznak, és érdekelt, hogy van-e akinek tényleg innen jött össze.
2019. jan. 20. 17:59
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen 29N
2019. jan. 20. 17:59
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem. F
2019. jan. 20. 18:15
 16/22 anonim ***** válasza:
54%

Itt nem keres senki kapcsolatot, de van aki talál! :)

Én középkorú miskolci férfiként keresnék kapcsolatot. A többi majd egy kávé után kiderül.

2019. jan. 20. 18:49
 17/22 Bummer ***** válasza:

Igen. Sőt 16 után regeltem tegnap chat.hu-ra és már két nővel is találkozót beszéltünk meg.

35F

2019. jan. 20. 18:52
 18/22 anonim ***** válasza:
Nekem volt már hogy innen összejött, volt hogy sajnos a találkozás nem jött össze de jófej volt a lány.. 39 f
2019. jan. 20. 20:07
 19/22 anonim ***** válasza:
53%
Igen! És nagyon sajnáltam, hogy csak alkalmi lett belőle! F.
2019. jan. 20. 20:22
 20/22 anonim ***** válasza:

Egyikünk sem keresett partnert - más témában leveleztünk.

Aztán egyszer megállapodtunk egy egyéjszakás vakrandiban.

És egy marha jó éjszakát dugtunk végig... nagy korkülönbséggel! Legközelebb majd júliusban fogunk talizni.

2019. jan. 20. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!