Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy akik szimpatikusak és a komoly kapcsolatot is el tudnám velük képzelni ők pont alkalmikat keresnek?

Figyelt kérdés
Ebben az esetben én vagyok a nő és férfiakat keresek. 😂👌 Csak én nyúlok mindig mellé ?

2019. jan. 20. 15:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

9:

“Ezt egész pontosan ma árultam el neki”

Hiba volt. Mégis mit gondoltál? Hogy ha megtudja, hogy jelenleg párkapcsolat nélkül szexelgetsz valakivel, az majd fokozza a szándékai komolyságát?

2019. jan. 20. 17:57
 12/17 A kérdező kommentje:

#11.

Az jobb ha hazudok? Persze manapság már teljesen normális dolog mindenkinek az , ha valaki nem őszintén mondja el a dolgait. Undorító világban élünk, hogy taktika nélkül és gondolkodva kell kimondanunk a szavakat , ahhoz, hogy valakik legyünk az ember szemében! 😞

2019. jan. 21. 08:02
 13/17 A kérdező kommentje:
*taktikával .
2019. jan. 21. 08:03
 14/17 anonim ***** válasza:
67%

Kedves kérdező!

Őszintén sajnálom a mai nőket. Mindazonáltal be kell látni, hogy a helyzetükről ők maguk tehetnek.

Ugye az megvan, hogy az ember életében csak annak van igazi értéke. amit/akit nehezen kapott meg. A mai lányok rendkívül odaadóak, és ezzel saját maguk alatt vágják a fát.

Normál esetben a pasi hajt, csalódik, kutatja, hogy miért vallott kudarcot, és igyekszik ezen változtatni. Ezáltal egyre jobb emberré, egyre szerethetőbb partnerré válik.

A mai pasik erre nincsenek rákényszerítve, így aztán nem is fejlődnek a párkapcsolatok terén. Minek? Annyi pinát kapnak, hogy a fülükön jön ki! Sohasem fogják megismerni a női lélek rejtelmeit, a női gondolkodás másságát. Így aztán ne is akarják lekötni magukat. Félnek (joggal félnek) a saját alkalmatlanságuktól, s az ebből adódó csalódástól.

2019. jan. 21. 18:29
 15/17 anonim ***** válasza:

12:

Ez nem hazugság, hanem úgy hívják intim szféra. Amihez a leendő partnernek sincs semmi köze.

Persze dönthetsz úgy hogy beavatod az aktuális szerelmi és szexuális életed rejtelmeibe, de akkor számolni kell a következményekkel (ami nem minden esetben a lelkesedés fokozódása)

2019. jan. 22. 00:18
 16/17 anonim válasza:

Ha komolyat akarsz akkor beszélj úgy vele, mint ahogy írták ne írd neki hogy neked is alkalmid van, ahhoz nincs köze amíg ismerkedtek.

Meg jó női taktika ha húzod kicsit az agyát... Nem mész bele olyan könnyen a szexbe meg nem az első találkán csókoloztok, meg nem kell mindig azonnal vissza írni meg ilyenek :D biztos tudod ezeket :D

És még vmi, mutasd meg neki hogy komoly nő vagy és komoly kapcsolatot szeretnél, és viselkedj úgy. Aki komolyat akar azt érdekelni fogod, hiszen ki akar komolyat attól aki benne van akármikor a kalandban? :D Aki meg nem akar komolyat és te attól szeretnél komolyat akkor meg döntsd el hogy tartod magad és nem foglalkozol vele úgy (akkor akár változhat is a fiú hogy ha látja nem vagy könnyű nő vagy nem változik és nem veszítesz semmit attól aki csak dugni akar minél több nőt) vagy úgy döntesz bele mész és lesz újabb alkalmi kapcsolatod :)

2019. jan. 31. 07:20
 17/17 anonim válasza:

16-os vagyok. Amiket írtam azok nem undorító taktikák.

Azok szerintem teljesen normális női taktika. Nem engeded a bugyidba és ezért jobban fogod érdekelni és lehet komoly kapcsolat

Vagy nem engeded akkor keres egy másikat aki egyből adja :D majd dobja is és keress mindig újat.

Ne légy könnyű vérű ha komoly kapcsolatot akarsz. És a komoly férfiaknak tetszik ha valamiért küzdeni kell és jobban becsülik azokat akikért kell.

Aki meg nem küzd egy nőért, vagyis érted azlrt meg nem kár. Sose fog, nehéz helyzetekbe is simán ott fog hagyni, bármikor meg is csalhat vagy megunhat hamar. :D

Szokták mondani hogy hagyd küzdeni a pasit, meg húzd az időt (normális ideig), ne dobj be mindent magadról, legyenek titkaid(?) amiket majd később mondasz, így mindig érdekes maradsz :D

2019. jan. 31. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!