Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, a barna vagy a fehér bőr a vonzóbb/szexibb?
Figyelt kérdés
A barna alatt nem az agyonszolizott barnaságot értem, csak egy kis színt, a fehér alatt pedig a hófehér bőrt, amin keresztül látszanak a kék erek.
Melyiket tartjátok vonzóbbnak?
2019. jan. 19. 16:39
2/11 anonim válasza:
Mindkettő jó... Az ilyen kérdésekkel az a baj hogy "csak" ez alapján úgymond bárki lehet szexis ... Viszont nem mindegy hogy mi veszi körül. A nő úgy teljes egészében szexi vagy nem szexi. Mert pl tök Szexis Avril Lavigne bikiniben akinek szinte tejfehèr a bőre és tök Szexi Megan Fox is aki viszont kreolosabb akkor most mi a különbség? Semmi de sok minden egyben
3/11 anonim válasza:
nekem mindkettő tetszik, ha természetes bőrszíne a lánynak.
Csak szolizott ne legyen, még enyhén sem.
4/11 anonim válasza:
nekem a fehérből tetszik
a rabszolgám fekete, őt nem szeretem
5/11 anonim válasza:
Fehéret mivel az a tisztaság jele egyuttal és szexi is egy bársonyos puha bőrrel.
F/42
7/11 anonim válasza:
Mindenek előtt a rasszisták megnyugodhatnak jelentettem őket! Szerintem teljesen mindegy mert az összhatás a fontos.. Egyszer voltam fekete nővel de nem azért mert fekete..
8/11 anonim válasza:
Attól is függ, hogy hol. Angliában vagy például bármelyik egzotikus országban, ahol főleg barnák vagy feketék élnek, az emberek 90%-a fehéret mondaná. Itt Magyarországon szerintem inkább a kicsit barna az ideális.
10/11 anonim válasza:
7-eske gratulálok, de csak vicceltem te gyökér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!