Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti, hogy szexinek tart vagy csak a baratainak akar mutigatni?
Figyelt kérdés
Van egy pasi -akivel nem vagyunk egyutt mert baratnoje van de elszorakozgatunk es ahanyszor terdelek elotte mindig mondja , szeretne kepet csinani rolam ahogy csinalom neki hogy kesobb felhasznalja mikor kielegiti magat... azon gondolkodtam, hogy ezt vegyem boknak vagy inkabb csak ugy a haverjainak mutogatna.2019. jan. 18. 22:13
1/11 A kérdező kommentje:
*mutogatni
2019. jan. 18. 22:13
2/11 anonim válasza:
dicsekedni akar veled, nem ajánlom...
3/11 anonim válasza:
Aztán térdelhetsz az összes haverjának is, ráadásul ha a nője meglátja a képeket akkor még meg is tép!
Az első még csak-csak, de a második már necces!
4/11 anonim válasza:
Mind2.
Lehet h rá masztizik a későbbiekben, de az tuti h megmutatja a haverjainak is. És te is benne leszel a kép gyűjteményében, mert ne hidd azt h csak neked mondta ezt eddig :)
5/11 anonim válasza:
Tarthat szexinek, de hogy nem ezért kér meg, arra mérget veszek. Inkább dicsekedni akar a barátainak, esetleg felteszi a képedet az internetre... (aztán zsarolni fog vele téged)
6/11 anonim válasza:
Az én barátom rengeteg képet és videót csinál rolam , de egyet sem mutat meg a haverjainak. Szerintem csak a gyerekes nyomorékok csinalnak ilyet:)
7/11 anonim válasza:
Kár, hogy nem fejlődött ki a gerincetek. Emberek is lehetnétek....
Attól eltekintve, hogy ordas ku...va módjára egy másik nő párját cidázod, nyugodtan fotóztasd csak le magad. Aztán ne csodálkozz, ha felismernek majd az utcán is.
8/11 anonim válasza:
Ugyanmár 7-eske, ne izgulj: a szopás nemzeti sport, s mivel mindenki csinálja, fel sem tűnik már!
9/11 anonim válasza:
szerintem palira vagy véve ,de a te dolgod
10/11 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ö miért csinálja. Én tényleg azért szoktam ilyent tenni, hogy amikor kiverem akkor is izgasson az emléke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!