Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért foglalkoztat olyan sokakat a pénisz méret?
Egyetértek a másodikkal.
Egyébként én is megvagyok elégedve a magameval.
Mindig nezem a kérdéseket, és egyszerűen nem értem. Túl y jelentőségét számítanak neki.
Jó... Mondjuk aki 12cm alatt kirakja megértem nem tud rajta valtoztatni, na de aki meg már 14+, nem értem mi a baja
A férfiak szeretnek vetélkedni egymással, összemérni amijük van.
Fizetés, vagyon, kocsi, ház, péniszméret, magasság, izmok, stb.
Szerintem teljesen mindegy mekkora az ember pénisze, legalább is engem nem érdekelne ha kicsi lenne.
N
mert unatkozunk. Teli a hűtő, megvan mindenünk, semmi dolgunk jóformán, csak néha le kell ülni kicsit tanulni/dolgozni és jól élünk. Nem kell aggódni azon, hogy holnap éhen halunk, nem kell aggódni azon, hogy a család átvészeli-e a telet, nem kell aggódni termésért vagy állatokért, egyszerűen ülhetünk egész nap a TV előtt és akkor is meg lesz mindenünk.
Unatkozunk, tehát a farkunkkal játszunk unalmunkban és olyan dolgok kezdenek izgatni, amik abszolút kicsinyesek vagy lényegtelenek, mint pl az, hogy "15 centi farok elég kielégíteni egy nőt?"
Mert az emberek mindig jobbak akarnak lenni a másiknál,pl farok méretben. Amúgy itt is 2 tábor van.
Definiáljuk a nagy falloszt;. 18+ centi de széltében vagy hosszában?
Férfi szempontból hossz és a vastagság is számít.
De én úgy vettem észre hogy a hölgyek (az elégedetlenek) általában a vastagságba többször kötnek bele.
Tehát nagy általánosságban lehet a farkas 12-13 cm is a lényeg hogy egy furkós bot *alakú* legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!