Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi az a tevékenység a lányoknál, amire instant beindultok?
Figyelt kérdés
Mi az, amit ha láttok/hallotok hogy épp csinálnak, akkor nagyon felizgultok?
Itt most nem arra gondolok, hogy mondjuk "orális szex",vagy ha "rajtad lovagol" hanem például "ha épp festi a körmét" stb. Remélem értitek mire gondolok, kíváncsi vagyok a válaszaitokra. Köszi
2019. jan. 16. 21:40
11/16 anonim válasza:
Mikor csendben marad. Annál jobb érzés egy fárasztó nap után nem is létezik.
12/16 anonim válasza:
Ha mezítláb van, és ide-oda mozgatja a lábfejét, vagy, ha ki-be csúsztatja a papucsából a lábfejét. Minden, ami mezítlábas dolog:).
13/16 anonim válasza:
Mikor az én dumámra olyan reakciókat váltok ki belőle, hogy elmosolyodik, beleharap az ajkaiba (ez a kedvencem), vagy nagyot sóhajt, ezt is imádom a lányoknál. Amúgy relatív ez, mert ha egy lány tetszik, vagy neadjisten szerelmes is vagyok bele, akkor attól is oda vagyok, ha egyszerűen csak mellettem van, és nem csinál semmit, mások pedig nem keltik fel az érdeklődésem ilyen apróságokkal.
14/16 anonim válasza:
A főzés, vagy mosogatás. A viccet félretéve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!