Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy 45 éves férfinak akaratlan merevedéssel járó éjszakai magömlésé?
Akkor vágd le, az hosszútávú megoldás.
De ne röhögtess már, mégis milyen hosszútávú megoldásban gondolkodsz???
Az ugyanolyan bűn ám, csak szebben hangzik ;)
Azért vicces, hogy jobban tudod a prosztatamegnagyobbodás okát, mint egy orvos...
Egyébként erre nincs megoldás. Vagy a rendszeres nemi élet, vagy a maszturbálás.
"Az orvosi leírások alapján aki nem él rendszeres szexuális életet azt a prosztatanagyobbodás és extrém esetben a prosztatarák fenyegeti. Én ezt nem teljesen így gondolom"
Akkor olvasgassad a mesekönyvedet ha okosabb vagy mint egy orvos.
5-ös vagyok, azt azért megjegyezném, hogy a Bibliát évszázadokon keresztül kedvükre módosították az emberek, mivel nem volt levédve. Ja, és abban az időben más számított erkölcstelennek. Például az, amit ma a törvény büntet (pl. kiskorúval együtt lenni)
A Bibliát nem szó szerint kell ám értelmezni. Persze ne érts félre, nem a hiteddel gúnyolódok, csak jobb, ha tudod, hogy amiben hiszel, azt akár az én ükükükükanyám is módosíthatta anno. Így hiteltelen az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!