Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 7ből 6 napot együtt töltötök a barátnőtökkel akkor azon az egy külön töltött napon miért maszturbáltok?
Nem rosszindulatú kérdés, tényleg érdekel. 3 hónapja vagyunk együtt, 5 éves barátság van mögöttünk. Heti 1 napot/éjszakát töltünk külön, a többit vagy nála, vagy nálam vagyunk.
Napi 1x minimum, de általában 2x szexelünk. Ha menstruálok akkor is.
Múltkor beszélgettünk és rákérdeztem, hogy szokott-e még maszturbálni így, hogy kb 0-24 együtt vagyunk, azt mondta azon az egy napon amikor nem vagyok vele, akkor igen.
Tényleg nem zavar, csak érdekel, hogy fiúk ti miért maszturbáltok akkoris, ha rendszeresen szexeltek?
Én 20L, ő 21F
Lany vagyok, es parkapcsolatban meg en is maszturbalok, ha extra torodesre,boldogsagra, stresszoldasra vagyom.
Vagy akkor, ha csak jol esne egy orgazmus, de szexelni nincs kedvem/turelmem.
Az onkielegites tok normalis, egeszseges dolog.
Semmi rosszat nem jelent a kapcsolatea nezve.
Szoval, valoszinuleg azert csinalja, mert szimplan jol esik neki :)
...mivel az egy teljesen más jellegű élvezet? ...mivel az egy kicsit felszabadultabb, "magára is figyelhet végre" élmény, a szokásos "alárendelve a te élvezetednek" helyett?
Talán ilyesmik...?
Miért ne?
Például edzésben maradunk :D
Bocs, csak sokan kezelik "ördögtől valónak" ezt az egészet...
...akkor vajon te vagy ő nem élvezitek igazán? Az egyik fél mindig rosszul jár (általában a nő, de nem mindig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!