Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket izgatna fantázia szinten a szex kettőnél több pasival?
Figyelt kérdés
Miért igen, miért nem?2019. jan. 15. 10:55
2/15 anonim válasza:
Fantáziálni mindenki szokott...L
3/15 anonim válasza:
Egy is sok,meg nem vagyok tűpárna.
5/15 anonim válasza:
Én már eljátszadoztam a gondolattal.
7/15 anonim válasza:
Akik azt írták, hogy egy is sok. Azok nem élvezik a szexet? Vagy nem szeretik a párjukat? Nem is értem....
21/n
8/15 anonim válasza:
Igen, nagyon! Egyet a szamba, egyet a puncimba, kezeimba, jatszanak a cicimmel tobben... Felizgat, hogy tobb pasi elott terdeljek.
9/15 anonim válasza:
Fantázia szinten izgatna. Kíváncsi lennék, hogy milyen lenne, ha két férfi, aki tetszik nekem, és akiknek én is tetszem, csak velem foglalkozik, engem kényeztet.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!