Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért van az hogy ha próbálok szemkontaktust felvenni egy lánnyal akiről tudom hogy engem néz akkor elkapja a tekintetét?
Edzés közben számtalanszor látom hogy figyelnek különböző lányok, de legtöbb esetben mikor odanézek csak elkapják a fejüket, pedig nincs baltás gyilkos arcom és átlag feletti az alkatom.
F 28
én is járok edzeni és pasiként én is nézegetek, de a legtöbbször maga a testet, a folyamatot vizslatod, főleg mikor benne vagy az edzésben.
Ez olyan, mint amikor kajálsz, akkor szívesen nézel más evő embereket, mert az valahogy megnyugtat.
Ha valaki érdekel, akkor menj oda és beszélgess vele, ne szemezgess itt, azt már 28 évesen nem csinálod.
Nos, a helyzet az, hogy nekem nincs bizonyítási vágyam, mint neked, hogy képeket rakjak ki és itt ismerkedjek :D
De azt megsúghatom, hogy az egyetlen dolog, ami hiányzik az életemből az az, hogy elvegyem a barátnőm.
Minden másom megvan úgy, hogy csak 25 vagyok. Ja és nem kellett mindehez ennyi izom, noha én sem egy eltunyult vézna retek vagyok :D Ja és a párom 22cm-el magasabb nálam.
Te mit tudsz felmutatni? A kondibérleted? :D A szánalmas munkád? A tudásod, ami nincs?
Te semmi más nem vagy, csak kirakat, egy jellemtelen senki.
Úgy fest, hogy beletrafáltam :D
Ki hitte volna.
Beteges perverzióm, hogy a magadfajtán szórakozok :D
Örülj, hogy nem az életben találkoztunk. Ott sokkal egyszerűbb lenne alázni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!