Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell szopni?
Figyelt kérdés
Mármint leirnatok légyszi vagy ilyesmi ,mert eddig még nem csináltam ilyet es lassan itt az ideje ...
Esetleg valami tipp amitől jobb lehet ?
Vagy amit biztos ne csináljak közben ?
L
2019. jan. 14. 16:00
11/16 anonim válasza:
Igazán nincs mit. :) Remélem, hasznos lesz.
13/16 anonim válasza:
Legutóbbi pasimon sokat gyakoroltam, ő imádta ha a golyóit is a számba veszem illetve ha a makknál a nyelvemmel a bőr alá megyek. Próbálkozz és beszélgessetek sokat mit kedvel.
L
14/16 anonim válasza:
Elég ezen a narancsszemétdombon élned minden nap. :D
15/16 anonim válasza:
Ha elsieted akkor sokáig szopol! Ugy csináld mint ha egész este ot akarnátd kényeztetni,akkor hamarabb a csucsra jut a delikvens.
16/16 anonim válasza:
Én személy szerint szeretem,ha bő nyállal csinálja használja a nyelvét én szeretem,ha szívja is picit. Hogyha felnéz a szemembe az engem nagyon izgat, sőtt az alhasamon is van egy pont amit,ha oral közben óvatosan nyom az baromi jó(köldök alatt a derekam fölött)
28f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!