Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A popsi vagy a mell a fontosabb a ferfiaknak?
Figyelt kérdés
Inkabb kerek popsi es kis cicivagy kisebb popsi de nagy cicik?
23 /L
2019. jan. 13. 17:40
11/21 anonim válasza:
Nem kell sem nagy fenék sem nagy mell. Arányos, vonzó, szexi legyen számomra.
13/21 anonim válasza:
Nekem a humorérzék és a intelligencia a fontos és, hogy megértő legyen, és persze legyen közös témánk. ( nem kérek privátot, nem vagyok fehérmájú)
21/F
14/21 anonim válasza:
Összhatás kérdése! Ami neked pici és nagy, másnak lehet pont jó! ;-)
16/21 Gymnospermatophyta válasza:
Inkább cici és combok, még mindig. A kettő közül pedig a mellek. Nekem jobban bejön, mint a fenék ( ami bár szintén tetszetős, de csak a harmadik helyen ). :) Úgyhogy ne bánkódj, van aki szereti, sőt:D
24/f
18/21 anonim válasza:
Mindnekinek más jön be. Az én páromnak van olyan nap hogy a mell van hogy a segg a fontos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!