Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tud kompenzálni az a nő, aki nem akar sem szopni, sem azt, hogy megdugják a fenekét?
Sehogysem.
Ezek nem alap dolgok. A szex a behatolást jelenti, minden más csak plusz.
Nehéz kérdés, ez férfi függő.Ha magamból indulok ki akkor az anált én amúgy sem csípem szóval ezzel nincs gond de a szopás...sajnos jobban szeretem mint magát a szexet...így nálam ezzel teljesen kiesik a dolog.
Miért erőltessem a kapcsolatot ha lesz valami amire nagyon vágyok és nem kapom meg?A szerelem gyengülhet vagy elmúlhat a vágyak viszont csak erősödnek ha nem lesznek kielégítve és akkor majd mehet a kiskapuzás...persze ez az én véleményem.
ha nagyon akarsz kompenzálhatsz de nálam ezek egyik sem engedélsezett..szóval rá sem tud beszélni senki, nem ám, hogy elvárom meg kizsarolom..
pedig nem vagyok egy selejt meg mindenben kompromisszumképes 'legyenmárvalakim' csodabogár..egyszerűen nálam száj a szájhoz való, a kezek univerzálisak, a nemi szervek egymást kívánják, a segglyuk meg a wcvel szeret szemezni..
keress valaki ilyent, tuti, hogy vannak..
25F
#9: Ki(k)hez beszélsz többes számban?
Az anál tudom, hogy (még) nem alap mindenkinél, de az orál legalább annyira mainstreammé vált, amennyire régen devianciának számított, úgyhogy ha szóba kerül, hogy egy nő nem csinálja, vannak, akik egyből a segget ajánlják ellensúlyozásképpen. Amúgy jómagam érintetlen vagyok és nem sok rokonszenvet érzek az ilyen típusú hancúrozás iránt, ami persze változhat, de ha nem fog, nem hiszem, hogy sokan akarnak majd hosszú távra tervezni velem; kvázi kevésbé leszek értékes a húspiacon. Igazából ez az, ami kicsit aggaszt.
De köszi a válaszokat, látom, páran azért elvannak szopás nélkül (isten ments, hogy bárkinek is „erőltetnie” kelljen a kapcsolatot velem).
Nálam a fenék egyáltalán nem igény, nade az orális...
Nem kell kompenzálnia, ha szerelmes vagyok,anélkül meg minden mindegy...
Nem értem, hogy az orál miért alap... Nem tudna rávenni a lélek, hogy orál szexeljek.
Olyan párt kell találnod, aki szintén nem szereti ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!