Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány szexpartnered volt eddig? 22/L
Figyelt kérdés
Kivel volt a legjobb és miért? :)2019. jan. 12. 15:00
12/31 anonim válasza:
6 férfival feküdtem le, a legjobb egy sráccal volt, aki a vonaton szedett fel. Addig és azóta se volt olyan szexben részem, amiben dugás közben én élveztem el előbb. Egyszerűen meg volt őrülve értem, soha nem éreztem olyan kívánatosnak magam.
Ezen kívül kb 30 farkat szoptam le, azt nem tudom rangsorolni, de a durvább, hajtépősek a kedvenceim.
13/31 A kérdező kommentje:
Utolsó ez jó 😻
2019. jan. 12. 15:39
14/31 anonim válasza:
Akivel eddig lefeküdtem: 17
25F
15/31 anonim válasza:
6 szexpartnerem volt, és az utolsó volt a legjobb. belém is szeretett és 3. évig voltunk együtt. Szinte minden nap szeretkeztünk. Volt még egy csaj akivel reggel 8.-tól du. 4.-ig szexeltünk. Vele is jó volt, de nem tartott sokáig. 46.F A volt barátnőim 16-28 évesig voltak.
16/31 anonim válasza:
5szexpartner volt, a jelenlegivel a legjobb
18/L
20/31 anonim válasza:
37 18/f és az első volt a legjobb mert mégis csak az volt az első :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!