Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körülmetéltessem magam? Mindenki azt mondja, hogy bőr nélkül jobban néz ki egy farok.
Figyelt kérdés
2019. jan. 12. 14:26
1/11 anonim válasza:
Szerintem nem néz ki jobban, sőt.
2/11 anonim válasza:
Én eddig valahogy teljesen körülmetélt pasikat fogtam ki. Én személy szerint a lassú, érzéki szexet szeretem, de nekik így nem volt élvezetes. Kevésbé volt a farkuk érzékeny a fityma hiánya miatt, így mindig durvulni szerettek volna, amire én nem vágytam. Ha engem kérdezel, ne csináld. Oké, valóban szebb körülmetélve.
3/11 anonim válasza:
Ne!
Szerintem a fityma a legjobb része!
28N
5/11 anonim válasza:
Szerintem se meteltesd magad. Ha nincs ra egeszsegugyi szempontbol szukseg, felejtsd el.
6/11 anonim válasza:
szerintem meg igen,gyönyörü a metélt,hmm
7/11 anonim válasza:
Szerintem butaság lenne, csak azért, mert jobban nez ki. Érzéketlenebb lesz, és ha jó a szex, akkor a csaj nem a f..kadat akarja nézegetni :)
9/11 anonim válasza:
Esztétikailag lehet hogy szebb a körülmetélt, de most azért nehogy "megcsonkítsd" már a farkad hogy jobban nézzen ki :D Hidd el egy lány sem fog fintorodva elfordulni ha meglátnak ruha nélkül. (Vagy ha mégis az nem a fitymád miatt lesz)
10/11 anonim válasza:
Nekem a metélt jobban tetszik de a te tested
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!