Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek volt vagy van jelenleg is barátság extrákkal kapcsolata?
Hogy alakult ki? Hány évesek voltatok? Meddig tartott?(ha már nincs)
Légyszi kort és nemet is :)
Köszönöm:)
19f
Hát az úgy volt, hogy miután megtudta hogy nekem sincs kapcsolatom, megkérdezte, hogy nem lenne-e kedvem vele lefeküdni, mert neki nagyon hiányzik az, hogy megbasszák, én meg belementem
nem tom meddig tartott, jó volt, csak aztán járni akart. én nem
Volt
Buszon ki kapta a telefont a kezemből felpofoztam. Aztán mindig mellém ült és sokat pofáztunk aztán elmentünk inni ki vétünk egy szobát és...
Én 19-20 Ő 27-28
3 hónapig aztán egy 7 hónapos párkapcsolat lett belőle amit Ő kezdeményezett
25N
Nekem jelenleg is tart, immár 2 éve. Neten ismerkedtünk meg.
N
Barátság extrákkal....
Jó kis dolog, ha müködik....
De ha nem akkor egy életreszoló leckében lesz részed....
Ha te vagy a kvázi barát extrákkal, stetöbbet szeretnél, akkor ez részedröl nem barátság...Hanem másik szép s nemes dolog!:))
De a lényeg hogy ez nem tart sokáig...VAgy kinövitek, s összejöttök, vagy kikopik az extra...
35 FFI
Nekem volt és van. Egy gimnáziumi osztálytársam, jó barátom és néha, ha úgy alakul, akkor jönnek az extrák. Nem sok, kb havi egy alkalom Ez már 17 éves korunktól tart.
35 N
Nem volt még részem ilyesmiben, de benne lennék, csak még senkit nem találtam aki igazan tetszik es bejon, meg eltudnam vele képzelni es velem egyidos is kb
17l
Most is van. Exemmel korainak tartottuk hogy újra összejöjjünk, így maradtunk a "barátság extrákkal" dologban :)
18L
Volt, van.
Nincs barátom sajnos, sose volt. Így mindig kell valaki :/
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!