Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek férfiak melyik alkat vonzóbb szexuálisan magas teltebb nö, kis cicikkel vagy alacsonyabb vekony no kis cicikkel?
Figyelt kérdés
2019. jan. 10. 14:46
11/16 A kérdező kommentje:
Azt irtam telt nem hogy nagydarab.
2019. jan. 10. 17:02
13/16 anonim válasza:
alacsony vékony, kis cicikkel. ez egyértelmű.
egy nagydarab csajon a kis mellek duplán kicsinek tűnnek, valamint a teltebb csajok sem jönnek be
14/16 anonim válasza:
Akkor az alacsony, de nyilván a magas sem okozna gondot de pont a 170 175 közti nők lányok nem fognak velem szóba állni a 169- cm magasságom miatt.:) Akikkel viszont voltam 160 165 magas nők lányok nagyon érzelmesek voltak bújósak de tüzesek is.
16/16 anonim válasza:
Egy magas és telt nőt, nyugodtan hívhatjuk nagydarabnak, hiszen gyakorlatilag egy hústorony. Ráadásul kicsik a mellei. Ez így elég szerencsétlen kombináció. Ha én nő lennék ilyen paraméterekkel hát baromi gyorsan keresnék egy személyi edzőt, hogy megszabaduljak a feleslegtől. A barátnőm 182 centi is 64 kiló és habár túl van a 35-ön, egész életében talán 70 kiló volt a legnagyobb súlya. Miért? Mert odafigyelt és tett érte, hogy ne hízzon el. Ja és persze én sem vagyok elhízva, mert én is teszek érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!