Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon gáz ezt így lemondani?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz ezt így lemondani?

Figyelt kérdés

Van valaki akihez vonzódom, de nem vagyok teljesen biztos a dologban. Múltkor hirtelen felindulásból megígértem neki hogy nála töltöm a hétvégét, de azóta átgondoltam és rájöttem hogy nekem ez még korai egy kicsit. (Csak pár hete kezdtünk el “úgy” ismerkedni bár nem találkoztunk sokat). Nem vagyok már szűz de nekem azért szokatlan hogy ilyen hamar lefeküdjek valakivel akit alig ismerek.

De már annyira beleélte magát. Mit kéne mondanom? Hülyének fog nézni ha ezt így elmondom?

23L

2019. jan. 9. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Hát lehet elszáll valamennyire a bizalma vagy lehet megfog sértődni, de inkább az igazat mond minthogy hazudj, szerintem. 18/f
2019. jan. 9. 19:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezért kapta az ember a gondolkodás képességét.Hogy gondolkodni tudjon.
2019. jan. 9. 19:42
 3/6 anonim ***** válasza:
55%
Lehet hülyének néz de lehet , hogy nem. A lényeg , hogy igazat mondj, ne találj ki kamu sztorikat mert az valszeg jobban fogja zavarni.
2019. jan. 9. 19:42
 4/6 anonim ***** válasza:

AZ is lehet, hogy nem akar máris dugni veled.

Közöld vele, és lehet hogy csak csókolózni fog veled, vagy pettingeltek a hétvégén. Beszéljétek meg.

2019. jan. 9. 20:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Mondd el őszintén h mit akarsz
2019. jan. 9. 20:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Bocs Lajos, de közbejött valami halaszthatatlan dolog!

És szerencse egyébként, mert úgy érzem hogy nem vagyok még erre felkészülve!

/Egy swingerklubba megyek az exemmel!/ :)

2019. jan. 9. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!