Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket izgat a pisi szex bármilyen formája? Egyéb fura fétis?
Próbáltam már, nem volt rossz :) De nem álmodozom róla. Ha a partneremmel annyira bevadulunk, nem zárkózó
om el a pisis dolgoktól sem. Kifejezetten élvezem, ha egy lány spriccelve élvez, tudom, ez nem pisi... de nagyon izgató :)
Szinte minden formája vonz.
29 f
Igen baromi izgató. Kicsit kutakodtam a tudományos felében miért - hogy mennyire vagyok beteg.
Ügye biológiailag emlős állatok vagyunk. A legtöbb nőstény a vizeletén keresztül hozza a hímek tudatára, hogy készek a párzásra. Attól függetlenül, hogy már nem csak a szaporodás a szex célja a felépítésünk nem változott annyira. A vizeletben a feromonokat vagy érzékeljük vagy nem. Ettől függhet, hogy valaki gerjed a pisis játékokra vagy nem. Én tapasztalatból írom, hogy a havi ciklusban különböző időkben más-más mértékben izgat a dolog. És csak a női pisi illata vonz, és izgat, például ha megszagolom a sajátom undorító és büdösnek érzem.
Lehet, hogy hülyeség és csak szimplán kisiklott valami nálam, de szerencsére a feleségem partner ebben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!