Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy felejtsem el a szeretömet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsem el a szeretömet legkönnyebben?

Figyelt kérdés

Elösször is nem keresek új férfit ez biztos..

Pontos okát nem tudom miért dobott engem,mert csak mindenféle kifogást kaptam.

Futottam ezer kört nála,de egyszerüen továbbra is távolságtartó nem látok rá esélyt hogy még ebböl lesz valami a jövőben..

Mindketten kapcsolatban vagyunk,én azért léptem félre mert itthon évek óta nincs szex egy betegség által..

Ö volt az egyetlen aki volt a párom mellett,és elég nehezen viselem hogy most megint "egyedül" maradok..

Mi lenne a legjobb megoldás,hogy elfelejtsem őt?

2019. jan. 8. 23:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Két gerinctelen állat találkozott...
2019. jan. 8. 23:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Kutyaharapást szőrével, tartja a mondás!

29F

2019. jan. 8. 23:59
 3/9 anonim ***** válasza:
erdekes egy ember vagy az biztos
2019. jan. 9. 00:01
 4/9 anonim ***** válasza:

Ahogy #2-es mondta!

Kutyaharapás meg a szőre!

2019. jan. 9. 00:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Te aztán igazán büszkék lehettek magatokra
2019. jan. 9. 00:37
 6/9 anonim ***** válasza:
A barátodat egyáltalán szereted?
2019. jan. 9. 01:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Ne gondolj rá!

L, 43

(Amúgy, FFi, 38, de most komolyan, ezek után mondja valaki, hogy ez egy igazi magyar családanya, és nem HP, akinek persze minden jár a végletekig.)

2019. jan. 9. 02:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Amúgy tipikusan magyar betegség, hogy ha segíteni nem tudtok, akkor ítélkeztek... Az a baj sokaknak hogy leírta egyértelműen hogy egyikőtöksem kell neki mert érzelmileg kötődött valakihez!! Szerintem egy ilyen kapcsolat is ugyan úgy működik sok szempontból mint egy párkapcsolat ha nem tudod rendezni vele akkor egyszerűen idő kell és el kell gyászolni hogy nem nincs többé. Nehéz de keresni kell más elfoglaltságot hobbit bármit ami kitölti a felszabaduló időt. 39 f
2019. jan. 9. 06:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Én a férfi vagyok, de a szitu pontosan ugyanez.

Már évek óta nem szerettem, meg is mondtam neki, hogy az érzelmem elmúlt felé, és szakítani akartam, de ő azt kérte, hogy legalább a szex megmaradjon, ha ritkábban is. Hát ez eleinte nem volt annyira nehéz nekem, de több év után már ez is teherré vált.

Végül szakítottam, azóta nem válaszolok a leveleire, üzeneteire, a hívását nem veszem föl. Ennek sok hónapja, remélem egy idő után belátja, hogy vége.

Azt hiszem, az egyetlen megoldás a teljes elszigetelés.

2019. jan. 9. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!